Pešić dobio loše vesti iz Atine: Novi otkaz reprezentaciji, ovoga puta zbog povrede 

Perspektivni košarkaš Aleksej Pokuševski ima izraženu želju da igra za reprezentaciju Srbije, ali će na svoj debi za seniorsku reprezentaciju morati da sačeka još neko vreme. Nažalost, početkom maja, mladi talentirani igrač, koji nastupa za ekipu Oklahoma Siti Tandersa, doživeo je prelom šake. Ovo je već treći put u poslednjih godinu dana da je zbog povrede primoran da odsustvuje sa parketa.

Izvori iz Atine, gde je Pokuševski ovih dana bio na specijalističkim pregledima, saznaju da mu nije dozvoljeno da trenira sa loptom sve do kraja avgusta, piše Sportski žurnal. 

Nažalost, ova povreda praktično ga sprečava da nastupa na predstojećem Svetskom prvenstvu u Manili. Ova vest je razočaravajuća za sve navijače i ljubitelje košarke u Srbiji, koji su s nestrpljenjem iščekivali priliku da vide Alekseja Pokuševskog u dresu nacionalnog tima. 

Međutim, zdravlje i oporavak igrača su na prvom mestu, pa je važno da Pokuševski pruži sebi dovoljno vremena da se u potpunosti oporavi pre nego što se vrati na parket i nastavi da briljira svojom košarkaškom veštinom.

UDARNA VEST.rs (Blic sportal.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare