IZVADIO NOŽ PRED NOVINARIMA I PRETIO PROTIVNIKU: Hteo da napadne MEDVEDA! Usred lude priče MAHAO SEČIVOM, gledali ga u čudu VIDEO

Toni Ferguson je pred borbu pretio svom rivalu Bobiju Grinu, ali je takođe i vadio nož pred novinarima i pričao o tome kako bi golim rukama mogao da napadne medveda.

Jedan od najboljih MMA boraca današnjice Toni Ferguson vraća se ovih dana u oktagon nakon skoro godinu dana pauze. Prošli meč izgubio je od veterana Nejta Dijaza što mu je bio peti uzastopni poraz i sada se nada da taj niz može da zaustavi.

Neverovatni udarač poznat i po mnogim kontroverznim potezima sada je ponovo ustalasao javnost pred borbu protiv Bobija Grina kada je na konferenciji za medije planuo i izvadio nož.

Govorio je o tome koliko je spreman, a onda je na nevericu prisutnih, pred svima sevnulo sečivo.

Osim toga ispričao je i neverovatnu priču o tome kako je na trening kampu sreo medveda i pratio ga.

Ja se ne z****avam. Moram da zaštitim svoje, pogotovo dok mi žena i dete šetaju okolo. Prijatelj i ja smo videli medveda dok sam se spremao za borbu. Posmatrali smo ga i uz pomoć topografskih karata pronašli njegovo pojilište i mesto gde je obitavao. Primetili smo mu rutu kretanja, pratio je smeće koje su ljudi ostavljali, kružio i sve se više približavao kampu. Rekao sam treneru, koji se baš vratio iz lova u Africi gde je ubijao gnuove i slično, da ćemo motriti na njega„, ispričao je Ferguson.

Nekadašnji prvak UFC.a u lakoj kategoriji sada će se boriti protiv Grina u uvodu za glavni događaj večeri, susret Dastina Poarjea i Džastina Gatjea. Osim njih će na UFC 291 moći da s evide borbe Jana Blahovica i Aleksa Pereire, kao i duel Stivena Tompsona i Mihaela Pereire u velter kategoriji.

UDARNA VEST.rs (Kurir/Mondo)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare