LIGA ŠAMPIONA Počeo meč u Mostaru, Borjan na terenu! Dinamo rastura Astanu

Ukupno sedam mečeva trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona na programu je u utorak, a posebnu pažnju posvetićemo duelima Dinamo Zagreb – Astana i Zrinjski – Slovan Bratislava. Sve detalje sa ovih mečeva možete ispratiti uživo na Sportalu.

Dinamo nije imao mnogo sreće na žrebu, pa je za prvog rivala na putu ka grupnoj fazi elitnog takmičenja dobio šampiona Kazahstana.

Modri su favoriti, ali će to morati da dokažu na terenu. Dobar rezultat na Maksimiru je moranje pred revanš u Nur Sultanu.

Zrinjski dočekuje Slovan, a gostovanje u Mostaru imaće posebnu težinu za doskorašnjeg golmana Crvene zvezde Milana Borjana

Znamo da je u tom gradu većinski hrvatsko stanovništvo, kojem Borjan, poreklom iz Knina, definitivno nije omiljena osoba. Zbog toga se očekuje da on bude na posebnom udaru domaćih navijača.

Galatasaraj preko Žalgirisa traži nastavak pohoda ka Ligi šampiona. Sve sem ubedljive pobede Turaka bilo bi veliko iznenađenje.

Panatinaikos, predvođen našim trenerom Ivanom Jovanovićem, igra protiv ukrajinskog Dnjepra na strani. Zbog ratnog stanja u Ukrajini, okršaj je na programu u slovačkim Košicama.

Kopenhagen putuje na Island, gde ga čeka neugodni Brejdablik, koji je u prvom kolu izbacio Šamrok.

Genk u prvoj utakmici gostuje Servetu u Ženevi i ima ulogu blagog favorita.

Finski prvak Helsinki u skandinavskom derbiju dočekuje šampiona Norveške Molde.

UDARNA VEST.rs (Blic sportal.rs)




Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare