Gola Nataša Šavija zapalila društvene mreže! Vratila se na Onli fens posle tri meseca!

Nataša Šavija vrućom fotkom na kojoj je potpuno gola i namazana šlagom najavila je povratak na Onli fens!

Starleta Nataša Šavija je prvi put posle tri meseca, koliko je prošlo otkad ju je pretukao Stefan Karić, okačila eksplicitnu fotografiju!


– Nataša je jedva čekala da se vrati poslu od kojeg je živela i odlično zarađivala, platformi za odrasle! Kako nije bila aktivna puna tri meseca, zarada joj je značajno opala, pa je odlučila da se ponovo aktivira – objašnjava izvor blizak Šaviji.


Inače, starleta je nedavno imala još jednu operaciju jagodične kosti, pa se sada nada da će joj se oko vratiti u normalu, a ona svom pređašnjem životu.


 Natašu je veoma iscrplo sve kroz šta je prošla. Poslednja operacija najteže joj je pala i sada je samo fokusirana na to da joj se lice vrati u pređašnje stanje. Obrisala je i sve postove o Karićima na Instagramu. U afektu se ranije prepucavala sa njima, ali je sada, kako je vreme odmaklo, shvatila da mora da se okrene sebi, svom psihičkom i fizičkom zdravlju i da zaboravi sve što joj se desilo – objasnio je izvor blizak starleti.

Pokrenula novu tužbu


Stefan Karić je nedavno izjavio da je prilikom okršaja s Šavijom ona bila drogirana, zbog čega doktori nisu mogli odmah da je operišu. Nataša je odlučila da ga tuži i za tu klevetu.
 Tu supstancu doktori mogu da saniraju, koliko znam, a mislim da ona svakako ne utiče na operaciju, kao ni psihoaktivni lekovi, antidepresivi… Ne mogu da tvrdim, ali svakako će morati da dokaže to što je izjavio – objasnila je starleta.

UDARNA VEST.rs (Informer.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare