Sergej Trifunović podbuo i unezveren priznao da je narkoman: „Prijatelj sam psihoaktivnih supstanci!“

Sergej Trifinović bio je gost jednog podkasta u kome je govorio na brojne društvene teme, pa je između ostalog, čini se potpuno očekivano, priznao da je pristalica psihoaktivnih supstanci.

Naime, kontroverzni glumac, mastan i užegao, istakao je da podržava korišćenje opijata, ali i da je trenutak kada su i izvođači narodne muzike otpočeli sa uživanjem istih upropastio sve:

– Ja sam prijatelj psihoaktivnih supstanci, ne u meri u kojoj je Hanter S. Tompson to bio, ali mislim i da žvaka nije za seljaka. Mislim i ono što sam rekao u „Karauli“: „Počeli narodnjaci da duvaju i ode sve u p*čku materinu“. Tako je i bilo – kazao je bez imalo srama Trifunović.

Podsetimo, samo jedan u nizu incidenata po kojima je Trifunović poznat dogodio se krajem maja ove godine, kada je pijan i drogiran učestvovao u saobraćajnoj nezgodi na Vračaru.

Tada je glumac, pod dejstvom kokaina i kanabisa, upravljao motociklom i to bez kategorije predviđene za to vozilo.  

– Saobraćajni policajci su po pozivu došli na mesto nezgode i obavili uviđaj. Utvđeno je da nema povređenih, ali da je pričinjena materijalna šteta. Prilikom testiranja na narkotike, Trifunović je bio pozitivan na kokain i kanabis. Zbog toga je zadržan u policijskoj stanici – naveo je izvor Informera tada. 

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare