UDARNA VEST! Otac Koste Kecmanovića postao čovek bez emocija! NE ŽELI DA IZAĐE IZ PRITVORA

Vladimir Kecmanović, otac dečaka Koste Kecmanovića, koji je 3. maja u OŠ „Vladislav Ribnikar“ pobio devetoro drugara i čuvara škole Dragana Vlahovića, potpuno je izgubio emocije i postao, što bi se reklo, ravna linija, saznaje Republika od izvora bliskoj istrazi.

Kako je za portal Republika objasnio dobro upućen izvor, Vladimir Kecmanović nije imao gotovo nikakvu reakciju na proudeženje pritvora, već se ponašao kao da ni ne želi da izađe napolje.

 Tog dana kada je doneta odluka da se Kecmanoviću produži pritvor, većina je mislila da će, kao i svi zatvorenici, biti tužan, ili makar besan zbog takve odluke, a desilo se poptuno nešto drugo. Name, Kecmanović nije imao nikakvu emociju, nije uopšte reagovao na tu vest, pa čak nije zahtevao ni da se ulaže žalba – priča izvor.

Žalba je, međutim uložena, ali, kako kaže sagovornik Republike, to je više bilo insistiranje advokata.

– Za takve stvari se žalba skoro uvek ulaže, to advokati rade, ali je u ovom slučaju zanimljivo to da Vladimiru gotovo uopšte nije bilo važno da li će se žalba uložiti. Sve što se izdešavalo toliko ga je, verovatno, dotuklo da je čovek postao ravna linija – ističe sagovornik i dodaje:

– Nije dobar znak kad se pritvorenici tako ponašaju, jer upravo izostanak emocija može dovesti do nekog, ne daj bože, tragičnog događaja kao što su samoubistvo ili slične stvari.

Podsetimo, Republika je već pisala o tome kako otac Koste Kecmanovića, Vladimir Kecmanović strahuje za spostveni život ukoliko izađe iz pritvora, te da ima određene planove u vezi sa promenom fizičkog izgleda.

Takođe portal Republika je pisao i tome kako je Vladimir Kecmanovć smršao skoro 30 kilograma, te da zbog stanja u kom se nalazi ne jede, ne pije, a i retko govori.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare