SRBIN BRUTALNO UBIO SUPRUGU U SIDNEJU! Žena nađena mrtva u kući – cela porodica UNIŠTENA!

Dušan Rakić ostaje pod policijskim nadzorom u bolnici i preseliće se u zatvor po otpuštanju iz bolnice.

Muškarac iz Sidneja je navodno prekršio kauciju pre nego što je ubio svoju bivšu ženu, ostavljajući njenu porodicu u ogromnom bolu i neverici.

Kristin Formoza Rakić pronađena je mrtva u kući na Ruti Hilu u utorak uveče u poslednjem nizu navodnih smrtnih slučajeva povezanih sa nasiljem u porodici širom Sidneja poslednjih nedelja.

Njen bivši suprug Dušan Rakić prisustvovao je u petak na suđenju putem video veze iz svog bolničkog kreveta pod optužbom za ubistvo, kršenje kaucije i kršenje naloga za nasilje. Nije podneo zahtev za kauciju i raniji uslovi puštanja su ukinuti.

Ovaj 50-godišnjak je bio u indukovanoj komi nakon što je zadobio kritične rane u grlu nakon što je navodno u utorak napao Kristin Rakić.

Policija je ranije saopštila da je bilo „nekih interakcija“ između policajaca i Dušana Rakića.

– Smrt Kristine Rakić bila je nešto što njena porodica nikada nije mislila da će to morati da doživi – rekla je njena nećakinja Jacinta.

– Naša porodica trenutno prolazi kroz ogromnu količinu bola, povrede, šoka i neverice – rekla je ona u četvrtak.

– Kristin je bila brižna i duhovita osoba, imala je toliko ljubavi da pruži, volela je životinje, provodila vreme oko svoje porodice, a svetlost njenog života bili su njena deca i unuk – dodaje.

Ona je komentarisala onlajn prikupljanje sredstava za sahranu 53-godišnjaka. Donacije su dostigle 60% od cilja od 15.000 dolara do kasno u petak ujutru.

– Želimo da se zahvalimo svima koji su se obratili porodici da podele svoje saučešće i veliku ljubav – rekla je Jacinta.

Dušan Rakić ostaje pod policijskim nadzorom u bolnici i preseliće se u zatvor po otpuštanju iz bolnice Vestmid.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare