NAPALI MLADIĆA I DEVOJKU NAKON SUDARA NA AUTOPUTU Detalji drame na Dušanovcu

Mladić S.M. (19) prijavio je policiji na Voždovcu da je njega i njegovu devojka N.J. (19) pretuklo nekoliko nepoznatih muškaraca u Ulici Jovana Subotića.

Nakon dolaska patrole na lice mesta, utvrđeno je da su njih dvoje bili u „audiju A3“, koje se sudarilo sa „ford fiestom“ dok su se vozili auto-putem. Nakon što su ušli u ulicu, mladića i devojku sustigao je pomenuti automobil, u kojem su bila dva mladića, a onda, kako su naveli, još jedno vozilo u kojem je bilo pet nepoznatih muškaraca.

– Iz oba automobila izašli su muškarci i napali mladića i devojku. Udarali su ih rukama, a jedan od njih je udarao drvenom letvim po njima i vozilu, takođe su ih gađali kamenjem. Na mesto događaja izaŠla je Hitna pomoć koja je povređene osobe prevezla na VMA. Mladić se žalio na povrede u predelu rebara, a devojka na povrede na nogama – kaže izvor Blica.

Naknadnom proverom, utvrđeno je da su u automobilu u kojem su bile dve osobe bila dva brata, od koji je jedan policiji rekao da on jeste vozio pomenuti automobil, ali je negirao da je nekoga napao.

– Vozilo je oduzeto i dalje postupanje sledi nakon utvrđivanja stepena povreda. Takođe i policijski službenici SPI za uviđaje, izvršili uviđaj na vozilu, izvršili test na alkohol i drogu, gde su bili negativni – kaže izvor Blica.

UDARNA VEST.rs (Blic)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare