LEKARI STAVLJAJU ŠAVIJI BANDAŽU NA OBE NOGE: Pretučena Nataša u strahu od tromboze, novi problemi pred drugu operaciju!

Lekari daju sve od sebe da saniraju povrede, Nataša Šavija preplašena!

Kako portal Republika saznaje, brutalno pretučena starleta Nataša Šavija je danas primljena u Urgentni centar, gde će ostati i sačekati drugu operaciju. Šavija bi trebalo da bude operisana sutra, a ovo je najavila nedavno kad je unajmila drugog advokata, a Stefana Karića osudila što se provodi na moru.

Brutalno pretučena Nataša je hitno hospitalizovana i trenutno se čeka odluka lekara. Kako je u pitanju druga operacija, Šavija mora proći kroz brojne preglede, zbog čega je dan ranije primljena u bolnicu. Da podsetimo, njoj je lice i dalje totalno izdeformisano, a starleta je preplašena. Lekari ulažu sav napor da joj „poprave“ jagodičnu kost i vrate sve u prvobitno stanje.

Kako su lekari izjavili sa portal Republike, pretučenoj starleti danas nisu dozvoljene posete, jer su u toku poslednje pripreme pred drugu operaciju, a evo šta je sve neophodno da se uradi, kako bi sve proteklo u najboljem redu:

– Potrebno je staviti elastičnu bandažu na obe noge, od vrhova prstiju, do prepona, radi prevencije tromboembolijskih komplikacija, kao i uraditi sve laboratorijske analize… zato je danas pod nadzorom lekara – govori izvor za Republiku.

UDARNA VEST.rs (Republika.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare