JAGMA ZA LIGOM ŠAMPIONA! Komšije TRAŽILE Zvezdi 5.000 ulaznica! Brzo je usledio ODGOVOR sa Marakane!

Prvak Srbije od jeseni će igrati grupnu fazu najelitnijeg takmičenja.

Rezultati Crvene zvezde na početku priprema, kao i totalna rekonstrukcija struke i igračkog kadra, izazvale su veliko interesovanje navijača srpskog šampiona u celoj Srbiji, ali i izvan granica naše zemlje.

Najveće interesovanje, kako piše „Telegraf“, vlada u Sloveniji, pošto je iz ove države stigla neverovatnih 5.000 zahteva za Premijum sezonske ulaznice, da bi navijači crveno-belih koji žive u „komšiluku“ gledali Ligu šampiona.

Ovakav zahtev doveo je u dilemu i upravu Zvezde, koja razmišlja o tome da blokira ovaj zahtev, dok je stigao i odgovor u vidu onlajn kupovine

Nasuprot tome, klub sa Marakane bi prodajom istih dobio ogromnu finansijku injekciju upravo iz Slovenije, pogotovo s obzirom na to kada se 5.000 ulaznica pomoži sa cenom jedne karte. Što se tiče cena karata, ukoliko je neko bio član i prethodne godine, on će dobiti i popust, te će tako premijum sezonsku ulaznicu za istok platiti 16.000 dinara, zapad košta 19.500, dok je za sever potrebno izdvojiti 9.500 dinara.

Ukoliko je pak slučaj da neko želi ove sezone i da postane član kluba, on će morati da izdvoji 30.000 dinara za zapad, istok će koštati 25.000, a sever 14.500.

U Ljutice Bogdana veruju da će rasprodati sve sezonske ulaznice, iako je prodato oko 10.000, a prodaja je, podsetimo, počela 20. juna.

UDARNA VEST.rs (Republika.rs)



Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare