ODMAH ZVALA ŠKALJARCA DA JOJ POMOGNE: Anđela se BAHATI po Crnoj Gori, dovela ekipu da se OBRAČUNA sa policijom!

Đuričićeva nastavlja sa bahatim ponašanjem

Anđelu Đuričić zaustavila je policija u Nikšiću. Tražili su joj dokumenta na uvid, kako bi joj napisali zakonom propisanu kaznu, ali ona za to nije htela ni da čuje. Odmah je počeo da divlja i urla na organe reda i mira, a prolaznici su bili u šoku. Policija je u pomoć pozvala pojačanje, prenosi Pink.rs

– Policija je zaustavila da joj napiše kaznu jer je napravila grešku u saobraćaju, a ona je toliko vikala i histerisala, toliki haos napravila, da su ljudi iz kuća i poslovnih objekata izlazili da vide o čemu se radi! Sa policijom se ubeđivala pola sata, toliko je vikala da normalno nije bilo! Odbila je vozačku dozvolu da im da… Na kraju su zvali još jedno policijsko vozilo jer je histerisala i nisi mogli sa njom da izađu na kraj – izjavio je za Pink.rs očevidac, koji je insistirao da ostane anoniman.

Kako portal Republika saznaje, Anđela je hitno u pomoć pozvala svog dečka, opasnog momka škaljarca.

Anđela je odmah zvala škaljarca da joj pomogne. Iste sekunde je tražila da dođe sa svojom ekipom, jer nije želela da plati kaznu. Nastavila je da se bahati i divlja, ali joj ni to nije pomoglo da izbegne kaznu. Svi su šokirani zbog njenog bezobrazluka – otkrio je izvor za Republiku.

UDARNA VEST.rs (Republika.rs)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare