CRVENO-BELI ZAPOČELI PRIPREME: Pitanje šefa stručnog štaba je rešeno – nakon serije odlazaka, očekuje se formiranje respektabilnog igračkog sastava!

Jedino je jasno da će igrački kadar pretrpeti velike promene.

Fudbaleri čačanskog Borca 1926 prethodnu sezonu u okviru Srpske lige Zapad okončali su na drugoj poziciji sa bodom manje u odnosu na šampiona iz Smedereva i na osnovu navedenog i od jeseni će biti deo trećeg stepena srpskog klupskog fudbala.

Klub bogate tradicije svakako zaslužuje da bude barem deo prvoligaškog karavana, ali da bi do toga i došlo, popularne „zebre“ moraju da se na terenu izbore za rezultat koji im je u prethodnoj sezoni izmakao. Očekivalo se da će letnji prelazni rok bit iiskorišćen u jačanju igračkog kadra, ali informacije koje stižu iz Čačka, govore samo o odlascima iz kluba i u ovom momentu stručni štab Borca 1926 može da računa na samo četiri fudbalera koji su prethodne takmičarske 

Ipak, treba napomenuti da je postignut dogovor sa dosadašnjim trenerom, tako da će Darko Rakočević i u narednih godinu dana sedeti na užarenoj klupi „čačanskih zebri“.

Istvoremeno klub je obelodanio i spisak pripremnih mečeva. Prvi susret Borac 1926 odigraće 23. jula protiv Sloge iz Požege, a zatim slede mečevi protiv Jedinstva 1936 iz Kruševca (26. jul), užičke GFK Slobode (29. jul) i Omladinca iz Zablaća (5. avgust).

Start novog šampionata u okviru Srpske lige Zapad planiran je za 18. avgust.

U narednom periodu očekuje se da će u redove Čačana stići i igračka pojačanja koja će moći da odgovore na zacrtane klupske ciljeve.

UDARNA VEST.rs (Republika.rs)



Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare