ZAŠTO JE UBIJENA NOA MILIVOJEV (18)? Osumnjičeni za ubistvo bio sklon talasima nasilja i bolesne ljubomore

Uhapšeni Ognjen D. (33), osumnjičen da je ubio 18-godišnju Nou Milivojev iz Kovilja, svirepi zločin je počinio najverovatnije u jednom od bezbroj talasa nasilja i bolesne ljubomore, kojima je bio sklon, saznaje nezvanično „Blic“ od dobro obaveštenog izvora.

Izvor „Blica“ tvrdi da je to početna pretpostavka koja će biti ispitivana u daljem toku istrage. Noina majka Boba Milivojev je danas posle razgovora sa policajcima u Beogradu izjavila da se „još ne zna pravi razlog zašto je (ubica) to uradio“.

Prema saznanjima „Blica“, osumnjičeni Ognjen D. nema dosije. Policajcima je najpre priznao ubistvo, ali se potom branio tvrdnjom da se „ne seća“ kada je i kako ubio Nou Milivojev, a njeno telo isekao na komade i bacio u kese i kante. I validnost njegove odbrane će biti rigorozno ispitivana u daljem toku krivičnog postupka.

Noa Milivojev trpela konstantno nasilje

Ognjen D. i Noa Milivojev su bili u vezi oko godinu dana, a za to vreme je nesrećna devojka, kako tvrde njeni bližnji, trpela konstantno nasilje.

On je tukao moju Nou, čupao ju je za kosu. A ona je bila dete koje ne bi ni mrava zgazila. Dobro dete, završila škole, nikom nikad naudila nije – rekla je za „Blic“ Boba Milivojev, majka ubijene Noe Milivojev.

Majka tvrdi da je Ognjen D. „davao Noi neke lekove i droge“.

– Mi nismo bili za njihovu vezu, jer je manijak, psihopata. Moje dete je umrlo u najtežim mukama, očekujem da će taj monstrum dobiti najstrožu kaznu – kazala je za „Blic“ Noina majka.

„Navukao ju je na drogu i onda tukao“

Rođaka ubijene Noe je u svojoj potresnoj ispovesti otkrila detalje odnosa Noe Milivojev sa ubicom.

– Ona se zaljubila, mlada je. A on ju je maltretirao, navukao na drogu, tukao i drogirao – kazala je rođaka Noe Milivojev.

Ispričala je da je Noa sa Ognjenom D, osumnjičenim za svirepo ubistvo, bila u vezi manje od godinu dana. Često je dolazila u Beograd, a živela je na relaciji Kovilj – Beograd.

„Noa je želela da bude devojčica, mi to poštujemo“

Meštani i rodbina iz Kovilja kažu da je Noa želela da bude devojčica i da oni tu želju poštuju.

Bila je toliko pozitivna, dobra! Završila je škole, htela je da živi – kroz suze su rekli rođaci iz Kovilja.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare