ZVEZDAN ANĐELI PRETI SILOVANJEM: Crnogorka ne sme da prijavi policiji, PAŠĆE KRV ako njen otac sazna?!

Đuričićkin dečko iz Škaljara ućutkao je Slavnića, koji ne sme više da joj piše direktno, već je proganja s lažnih profila. Bivša zadrugarka neće da prijavi slučaj jer se plaši da bi njen tata mogao da mu presudi.

Otkako je izašla iz „Zadruge 6“ Anđela Đuričić suočila se s mnogo negativnih komentara na društvenim mrežama i svakodnevno čita uvrede koje joj šalju antifanovi. Međutim, u poslednje vreme joj stižu i preteće poruke s jednog lažnog profila da će je silovati i to baš u momentu kada Zvezdan Slavnić ne prestaje da joj pravi probleme nakon njihovog raskida.

Crnogorka zato i sumnja da on stoji i iza ovih pretnji iako je zbog njenog dečka „škaljarca“ prestao da joj piše direktno.

– Donedavno je Zvezdan pisao Anđeli, ucenjivao je i pretio joj i sam, dok njen novi dečko nije to saznao i poručio mu da će sada morati s njim da se obračuna i da dolazi u Beograd da ga nauči pameti. Od tada je Slavnić naglo zaćutao, ali se pojavio taj neko ko Anđeli preti silovanjem s lažnog profila. Baš simptomatično. To baš liči na Zvekija, koji na sve načine pokušava da je izludi i pokvari joj sreću s tim Crnogorcem, od kog se očigledno uplašio čim joj se lično više ne obraća – priča izvor Republike blizak bivšoj zadrugarki i naglašava:


– Anđela je pretnje silovanjem htela da prijavi policiji, ali nije želela da ta informacija dođe do njenog oca, pa je odustala. Zna koliko bi se on potresao, a još kad bi čuo da sumnja da iza svega stoji Zvezdan, možda bi pala i krv. On je jedva dočekao da mu se ćerka otkači od bivšeg robijaša, pa bi presvisnuo da zna da je on i dalje proganja. Zaboravio bi „škaljarca“, kad bi se on zaputio u Beograd jer previše se sve ovo vreme kontroliše zbog Anđelinih osećanja. Sada ga ništa ne bi moglo sprečiti da mu presudi! Zato je Đuričićka odustala od prijave.

Stvar je, ipak, reklo bi se, donekle rešio Anđelin dečko iz Crne Gore, koji je već ućutkao Slavnića kada mu je poslao poruku preko drugara iz Beograda. Navodno, nedaleko od mesta gde Zvezdan živi, prišao mu je nepoznati muškarac i preneo poruku, te naveo da mu „škaljarci“ traže 100.000 evra da, u suprotnom, ne bi završio u invalidskim kolicima, o čemu je Srpski telegraf već pisao. Kad mu još uzmu pare što je uznemiravao Crnogorku, teško da će mu više ikad pasti na pamet da je čačka.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare