ŠOK-BOMBA U ŠIMANOVCIMA: U „Zadrugu 7“ ulazi jedno od NAJPOZNATIJIH imena sa domaće scene!

Bliži se početak sedme sezone „Zadruge“, koja će nositi naziv „Elita“, a svakoga dana se pojavljuju nova imena mogućnih takmičara. Televizija Pink još uvek nije zvanično potvrdila nijednog učesnika, ali je kasting u toku, a najčešće se ovih dana kao mogući takmičari pominju Milena Kačavenda, Filip Car, Maja Marinković, Taki Marinković, ali i Ana Ćurčić i Aca Bulić, koji su nedavno javno ozvaničili svoju vezu.

Ono što je sigurno je da je produkcija „Zadruge“ spremila velika iznenađenja za ovu sezonu, što su najavili vlasnici televizije, ali i voditelji, a ovo je za Republiku potvrdio i dobro obavešten izvor, koji je upućen u gradske priče.

– Ove godine će se publika šokirati kad bude videla ko je tajni takmičar. U „Zadrugu“ će ući jedno od najpoznatijih imena sa domaće scene. Pregovori su u toku, verujte mi, sve će izuti iz cipela, tako se priča po gradu, svi su uzbuđeni – započinje izvor Republike i dodaje:

– Tu osobu svi znaju i malo je reći da će publika biti šokirana kad je bude ugledala u studiju u Šimanovcima – zaključuje izvor za Republiku.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare