„Doktorski prelazni rok, moderna Zvezda…“ Navijači ekspresno stali iza kluba: Ako se ovako nastavi, Marakana će biti krcata 

Crvena zvezda je po prvi put pobedila Zenit u međusobnim susretima, a u Sankt Peterburgu je srpski šampion slavio rezultatom 2:1. Iako je ovo Premijer kup i nisu one standardne prijateljske utakmice, jer je nagrada pola miliona evra, crveno-beli su u meču u rangu Lige šampiona mnogo kombinovali, ali su uspeli da dođu do trijumfa golovima Ivanića i Krasoa. Sve što je viđeno, bilo je dovoljno da se raspali mašta navijača.

Bahar je baš promešao tim. I tokom meča je rotirao, menjao, tražio pravu meru, ali je dobio mnogo odgovora. Pre svega da je Piter Olajinka strašan fudbaler. Bilo ga je na svim mogućim mestima na terenu, u napadu tačan i kreativan, u odbrani miran i na pravom mestu u pravo vreme. Drugi odgovor je na pitanje desnog beka. Vrlo dobar meč je odigrao Kosta Nedeljković i tako pokazao da je, iako šest godina mlađi od Viga, ipak rešenje za taj bok.

Dobio je i hladnokrvnog golgetera. Žan Filip Kraso je kao pravi napadač koji je konačno one majstore iz veznog reda pomerio i uzeo loptu i stavio na kreč. A onda tako lako pogodio, sačekao da golmana Vasjutina da padne i onda mirno plasirao loptu u mrežu. Da ne pričamo o Mirku Ivaniću koji je ponovo glavom postigao gol, vrlo dobro se „čitao“ sa Olajinkom, koristio prostor koji mu je mladi Mijatović pravio, jer je golobradi napadač vukao štopere za sobom.

Mnogo toga što je viđeno, ulilo je veliku nadu navijačima. Zenit je ozbiljna provera, Rusi nemaju internacionalne mečeve zbog rata u Ukrajini i sigurno su pristupili meču maksimalno, što je dobar reper za crveno-bele. Zvezda je i to doživela, da na početku priprema ima željena pojačanja, pa sada svi sa nestrpljenjem čekaju Ligu šampiona.

Tviter je najbolji pokazatelj kakvu veru imaju navijači već posle prvog test meča protiv ozbiljnog rivala. Slede Nefči 8. jula i Fenerbahče 12. jula, pa će i to biti prilike da se proveri kvalitet.

Otvoren šalter za pomoć pri kupovini premijum sezonskih karata

– FK Crvena zvezda misli na svoje najvernije navijače, te su odlučili da otvore šalter za pomoć pri kupovini „Premijum“ sezonske ulaznice, koji je smešten u Servisu za članstvo. I dalje je kupovinu jedino moguće izvršiti ONLAJN, ali ukoliko Vam treba pomoć, klub je tu za vas. Sve što treba da ponesete su stara članska i/ili sezonska karta, kao i platna kartica, te aktivan imejl nalog, a ostalo je na klubu – saopštio je klub. 

Cene „Premijum“ sezonske ulaznice koja obuhvata paket karata za Ligu šampiona i sva domaća takmičenja su: 

Sever – 14.500 dinara, obnova: 9.500 

Istok – 25.000 dinara, obnova: 16.000 

Zapad – 30.000 dinara, obnova: 19.500

UDARNA VEST.rs (Blic Sportal.rs)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare