PRIMORAVAO DEVOJKE DA SE PROSTITUIŠU U PARIZU, 1 UBIJENA: Nastavljeno suđenje niškom makrou! On zavapio u sudnici

Danas je nastavljeno suđenje Aleksandru M. (47) iz Niša koji se tereti da je 2002. godine učestvovao u otmici tri žene u Francuskoj sa još dvojicom muškaraca srpskog porekla.

Njegov zastupnik, Milan Petrović zatražio je da mu se zatvor zameni kućnim pritvorom jer, kako je objasnio, osumnjičeni je bio operisan od melanoma 2021. godine, a „sada se bolest vratila“.

– U pritvoru sam izgubio 10 kilograma. To su isti smptomi kao i prvi put kada sam oboleo – rekao je danas na sudu Aleksandar M.

Advokat Petrović je naveo da bi Aleksandar trebalo u skoroj budućnosti da češće posećuje lekare specijaliste pa bi u kućnom pritvoru uz elektronsku nanogicu mogao da ima boolji zdravstveni tretman.

Sudsko veće na čelu sa Aleksandrom Mojašević je to za sada odbilo, ali je za sledeće ročište zatražila podrobniju dokumentaciju o zdravstvenom stanju okrivljenog, a tada bi trebalo da se ponovo odlučuje o ovom zahtevu advokatskog tima Aleksandra M.

Kako je ranije na sudu navedeno, Aleksandar M. je navodno pre 21 godinu primoravao ženske osobe na prostituciju u Parizu i Tuluzu u Francuskoj.

Na sudu je ranije rečeno da je Nišlija sa još dvojicom drugara, devojkama kupovao novu odeću i vodio ih u klubove i hotele kao što je „Formula 1“ u Parizu i druge.

Kako se nezvanično saznaje iz spisa iz Pariza, u ovom slučaju jedna žena Vesna R. je ubijena, ali telo nesrećne žene nikada nije pronađeno.

B. N. koji se sumnjiči za isto krivično delo otmice je osuđen na 30 godina zatvora u Francuskoj,a treći osumnjičeni, Zoran R. je preminuo iz još uvek nepoznatih razloga.

Suđenje će se nastaviti 3. oktobra


UDARNA VEST.rs(Kurir.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare