Zorica Marković prijavila Ivana Marinkovića: Traži hitnu zabranu prilaska njoj i njenim sinovima

Zorica Marković prijavila je policiji Ivana Marinkovića, a kako saznaje Telegraf razlog je to što se oseća ugroženo i zabrinuto za svoju, ali i bezbednost svojih sinova Dejana i Ilije!

Kako priča naš izvor blizak pevačici, Zorica je Ivana prijavila nakon emisije Narod pita u kojoj su zajedno gostovali u noći između 16. i 17. juna, u studiju televizije Pink na Dedinju.

– Zorica se plaši za svoju i bezbednost svoje dece, svojih sinova, jer je Ivan svima javno i na najgori način pretio. Zorica se plaši da bi on ili neko od njegovih „fanova i podanika“ koji ga godinama prate kroz razne rijaliti formate mogao da naškodi njoj i njenoj deci – priča izvor.

– Zorica je tražila zabranu prilaska, to dokazuje koliko je ozbiljno shvatila sve što je Marinković izgovorio. Takođe, na ruci ima povredu od te noći, kada su se sukobili u studiju – ističe sagovornik Telegrafa blizak pevačici.

Kako dalje navodi, Zorica je neko ko ima velikih zdravstvenih poteškoća, zbog čega joj je sve što je Ivan izgovorio još teže palo.

– Ona ima tri bajpasa, to narod zna. Žena je na terapiji, ovakve stvari su za nju poslednje što treba da doživljava, jer može užasno da se završi – ističe sagovornik.

Podsetimo, Ivan se u pomenutoj emisiji Zorici unosio u lice i izgovarao najstrašnije uvrede, zbog čega je i obezbeđenje reagovalo.


UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare