SVI SMO VEROVALI DA MOŽEMO DA JE IZGUBIMO! Madonina porodica se zpremala za NAJGORE: Njeni sinovi stigli u Njujork da budu uz nju

Madonina porodica se pristiže u njen stan u Njujorku nakon što je nedavno hospitalizovana zbog „ozbiljne bakterijske infekcije“.

Sinovi pevačice „Material Girl“, Dejvid Banda i Roko Riči, fotografisani su u sredu kako stižu u njen stan na Aper Ist Sajdu u Njujorku. Na fotografijama Dejvid, koga je usvojila u Malaviju 2006. godine, izgledao je stoički dok je prolazio pored crne kapije sa slušalicama u ušima.

Nosio košulju kratkih rukava, plave farmerke i braon čizme. Ubrzo nakon toga, u stan na Menhetnu stigao je i njegov brat Roko Riči.

Ovaj 22-godišnjak je nosio crnu torbu preko ramena dok je nosio plave pantalone, prugastu polo majicu i crne cipele. Poseta Davida i Roka kući njihove majke dolazi nakon što je Page Six ekskluzivno izvestio da je pop zvezda pronađena da ne reaguje i da je hitno prebačena u bolnicu u Njujorku u subotu.

Rođak superzvezde otvoreno je govorio o težini strašne situacije koje je dovelo do toga da je Madona provela više dana na intenzivnoj nezi.

– Proteklih nekoliko dana niko nije znao u kom pravcu će se ovo okrenuti, a njena porodica se pripremala za najgore – rekao je anonimni član porodice za „Daily Mail“. Njihovi nervozni strahovi sprečili su ih da otkriju zastrašujuću epizodu do srede nakon što je Madona puštena sa intenzivne nege na redovno odeljenje neimenovane bolnice u Velikoj jabuci.

– Svi su verovali da možemo da je izgubimo i to je bila realnost situacije – rekao je rođak.


UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/PageSix/DailyMail)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare