Isplivali detalji pregovora Ledeja i Partizana: Amerikanac traži vrtoglavu sumu za potpis novog ugovora

Posle blistave sezone koje su imali u Evroligi i ABA ligi, mnogi košarkaši Partizana su na ceni i na radaru brojnih evroligaša ovog leta, a takav je slučaj i sa Zekom Ledejom. 

Naime, posle odlaska Matijasa Lesora i Kevina Pantera, koji su potpisali ugovore sa Panatinaikosom i barselonom, i Zek Ledej mogao bi u skorije vreme da napusti, i zvanično, crno-bele. Iza Ledeja je sezona u kojoj je postao jedan od najbitnijih košarkaša Željka Obradovića, što ga je i preporučilo drugim klubovima

Tako Sport Klub prenosi detalje koji se odnose na nastavak karijere nAmerikanca. Oni ističu da su čelnici kluba želeli da zdrže košarkaša, ali da je on tražio sumu od 1.2 miliona evra po sezoni, a to je suma koju klub ne može da mu ponudi.

Takođe, mediji u Grčkoj ističu da košarkaš ima na stolu ima dve ponude – Panatinaikosa i Makabija iz Tel Aviva. I oba kluba nude mu dvogodišnji ugovor.

Da pdosetimo, Ledej je do sada igrao za Hapoel Gilboa Galil, Olimpijakos, a bio je član još Žalgirisa i Olimpije iz Milana odakla je 2021. došao u Partizan.

UDARNA VEST.rs (Telegraf)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare