Kostina majka povlači saglasnost za njegovo lečenje?! Miljana besna zbog sudskih mera 

Miljana K. majka Koste K. (13) koji je 3. maja ubio devet učenika i radnika obezbeđenja OŠ „Vladislav Ribnikar“ planira da povuče svoju saglasnost da njen sin bude smešten u bolnicu na veštačenje i psihijatrijsko lečenje

Majka najmlađeg masovnog ubice na svetu je, kako objašnjava izvor Sprskog telegrafa, besna zbog svega što se dešava i svih mera koje je Viši sud u Beogradu doneo protiv nje i njenog supruga.


– I ona i njen suprug su dobili zabranu raspolaganja celokupnom imovinom, a ona je i vraćena sa granica kada je pokušala sa ćerkom, Kostinom mlađom sestrom, da napusti Srbiju. Zbog svega ovoga ona planira da povuče saglasnost za Kostin boravak u Klinici za neurologiju i neuropsihijatriju za decu i omladinu gde je on smešten nakon hapšenja- kaže dobro obavešten izvor za Informer.

Inače ako ona stvarno to uradi lekari koji se brinu o Kosti mogli bi da zatraže da njoj i njenom suprugu bude oduzeto roditeljsko stranje, jer ne rade u interesu deteta. Naime po zakonu ako dete svojim ponašanjem predstavlja opasnost za sebe ili okolinu, a u ovom slučaju je evidentno da je Kosta opasan po društvo, brigu o njemu bi mogao da prezme Centar za socijalni rad koji bi doneo odluku da on ostane na lečenju.

Podsetimo protiv Miljane K. se vodi pretkrivični postupak zbog sumnje da je izvršila krivično delo zapuštanje i zanemarivanje maloletne osobe, a njen suprug Vladimir K. se nalazi u pritvoru od 3. maja kada je uhapšen jer je Kosta zločin izvršio njegovim pištoljem.   

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare