PEVAČICA SE NA NASTUPU POJAVILA U HALJINI OD 2.990 DINARA! Kaća priznala: Kupujem na rasprodajama! 

Kaća Grujić supruga fudbalera Marka Gobeljićakaže za Informer da ima pun ormar jeftine garderobe.

– Pre nastupa otišla sam do jednog butika i kupila sam haljinu na rasprodaji za 2.990 dinara! Odlučila sam da baš u njoj pevam u Beogradu. Haljina ne mora da bude firmirana. Ako umete da je iznesete kao što sam ja ovu, izgledaćete kao milion dolara! – priča Kaća i dodaje da, za razliku od koleginica, ne pati od potrebe za brendiranim stvarima:

– Kupujem stvari koje ima većina devojaka u Beogradu. Kad god mi se dopadne nešto na rasprodaji, ja to pazarim. Imam pun ormar tih jeftinih krpica.

Atraktivna pevačica kaže da joj sve dobro stoji jer ima idealnu liniju.

Haljina od 2.990 dinara


– I sama sam iznenađena svojim izgledom budući da ne treniram kao nekada i ishrana mi je katastrofalna. Sada imam mnogo više obaveza oko deteta, stalno jurim za Katjom i to očigledno pozitivno utiče na moju kilažu i izgled generalno, iako, moram priznati, nisam time opterećena.


Kaća je idealnu liniju pokazala na letovanju u Turskoj, gde je bila sa suprugom Markom i ćerkom Katjom. Nakon tog odmora od muža će biti razdvojena skoro celo leto! 


 Moj letnji odmor je završen, bili smo dve nedelje u Turskoj i nauživali se za sve pare. Sledi mi put u Crnu Goru. Imam ugovorenu letnju turneju, pa ću celo leto provesti u porodičnoj kući u Budvi. Vodim i ćerku Katju jer su mi dole roditelji, koji će mi pomoći oko deteta. Nažalost, od Marka ću biti razdvojena jer on ima obaveze u klubu, pripreme na Zlatiboru, a kreću i utakmice i nova sezona. Nedostajaće i meni i Katji, ali izdržaćemo nekako… Mada, on ume, kada ima bukvalno nekoliko sati slobodno, da sedne u avion i dođe u Budvu da nas vidi – završava priču folk zvezda. 

Fatmir i Kaća na snimanju spota


Snimila duet

Kaća je snimila duet „Dim“ s Fatmirom Sulejmanijem, koji se takmičio u „Zvezdama Granda“ 2016. godine.
 Drago mi je što su me pozvali da radim s njim, znam ga iz „Zvezda Granda“, navijala sam za njega. Publika će sada čuti nešto novo i drugačije od mene i mislim da će se oduševiti. Pristala sam da snimimo pesmu a da je nisam ni čula! Spot smo snimali na Adi Bojani, bilo je naporno, ali i veoma zanimljivo. 

UDARNA VEST.rs(informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare