SAZNAJEMO! ZVEZDAN JE URADIO NEŠTO NEDOPUSTIVO: Anđela se do pre dva dana klela u ljubav sa Slavnićem, al ovo je bila kap koja je prelila čašu! 

Atraktivna Crnogorka odlučila je da stavi tačku na vezu sa bivšim zatvorenikom, kojeg je upoznala u „Zadruzi“ i koji je zbog nje ostavio suprugu Anu Ćurčić. 

Tokom sedam meseci zabavljanja u „Beloj kući“, njihova veza bila je prožeta svađama, raskidima i pomirenjima, ali je frizerka iz Herceg Novog ovog puta čvrsto rešila da prekine svaki kontakt s njim!

Prihvatio raskid
Zvezdan je u početku negodovao, ali je na kraju prihvatio njenu odluku
Izvor Informera

– Anđela je šokirala prijatelje i porodicu kada im je rekla da je raskinula sa Zvezdanom! Do pre samo nekoliko dana govorila je o njemu u superlativima, ali i o zajedničkoj emisiji koju rade na Hajp televiziji. Međutim, juče je najbližima rekla da ne može više da izdrži veliki pritisak javnosti i da je odlučila da zauvek raskrsti sa Zvezdanom! – priča za Informer izvor blizak Anđeli.

Potreban joj je odmor

Đuričićevoj je, međutim, od pritiska javnosti više smetalo Zvezdanovo ponašanje. 

– Kada su izašli iz „Zadruge“, oboje su imali višak slobodnog vremena. Slavnić se uželeo noćnih izlazaka sa svojim drugarima, pa je s njima provodio i dane i noći. Za to vreme Anđela je sama sedela u stanu… Jedno vreme to joj nije smetalo, ali onda ga je nekoliko puta pitala da je povede sa sobom, a on nije hteo! Anđeli je to teško palo, naročito zato što nema prijatelje u Beogradu, svi su joj u Crnoj Gori, pa je morala da ostaje sama kod kuće – priča naš izvor i dodaje da je sa Zvezdanom raskrstila proteklog vikenda: 

Pokajanje
Zbog Zvezdana sam pogazila sva svoja moralna načela
Anđela Đuričić

– Kada se u subotu vratio iz grada, rekla mu je da ne želi više da bude sa njim, makar na neko vreme dok se ne dovede u red! U početku je negodovao, ali je na kraju prihvatio njenu odluku. Spakovala se i u nedelju se vratila u rodne Đenoviće kod svojih roditelja. Tamo želi da se odmori, dođe sebi i vidi šta će dalje sa svojim životom.

Ljubav na prvi pogled

Anđela i Zvezdan juče nisu odgovarali na naše pozive. Đuričićeva je, podsetimo, pre samo dva dana za Informer pričala kako je njihova ljubav velika…

– Trudila sam se da ne uđem u vezu sa Zvezdanom, ali to je bilo jače od mene. Zbog njega sam pogazila sva svoja moralna načela. Kad me je uhvatio za ruku i rekao da mu je stalo do mene, sve je palo u vodu. Sad shvatam da je to bila ljubav na prvi pogled! Nikad ranije nisam upoznala muškarca poput njega. Lep je, ali me je privukao njegov karakter. Duhovit je i pažljiv – rekla je Anđela.

Anđela: Zvezdan će uvek biti ženskaroš

Anđela je nedavno rekla kako je sigurna da se Zvezdan nikad neće smiriti.

– Muškarac koji voli žene sa 20 godina, voli ih i sa 40, pa i 60. Jednom ženskaroš, uvek ženskaroš! Zauvek će voleti da pogleda ispod ženske suknje. Međutim, verujem da Zvezdan sada želi miran porodičan život. Ima ćerku od 18 godina, ali priželjkuje sina. Želim da mu rodim tri sina! Sve što sam pričala u „Zadruzi“ da bih volela s njim da ostvarim, i dalje mislim – rekla je Đuričićeva, a onda je naprasno promenila mišljenje.

UDARNA VEST.rs(informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare