Vanredno saopštenje Zvezde: „Navijači drugog kluba nosili dresove Nedovića i napravili incident“

Košarkaški klub Crvena zvezda oglasio se saopštenjem u ranim jutarnjim časovima i poručio je da se uveliko radi o rasvetljavanju slučaja kada je u pitanju kašnjenje utakmice sa Partizanom.

Crveno-beli su u nedelju veče dobili treći meč finala ABA lige i smanjili prednost rivala na 2:1, dok je sam susret kasnio zbog incidenata. Iz Zvezde, na kraju, tvrde da to nema veze sa njima – što navode u saopštenju.

– KK Crvena zvezda obaveštava javnost da ima saznanja da su deo incidenata pred početak utakmice broj 3 finala, zbog kojih je početak utakmice i kasnio – odgovorna lica koja nemaju nikakve veze sa Crvenom zvezdom!

– KK Crvena zvezda prikuplja podatke o četiri lica koja su nosila dresove Nemanje Nedovića i koja su ubacivala predmete na parket, a prve informacije koje imamo kao klub govore – da su ta lica prepoznata kao članovi navijačke grupe jednog drugog kluba i nemaju nikakve veze sa Crvenom zvezdom! Nalazili su se na platformi kod TV kamera koje su realizovale prenos iz dvorane u nedelju uveče.

– Dvorana „Aleksandar Nikolić“ je „pokrivena“ kamerama, o svemu su obaveštene i sve nadležne službe koje su bile zadužene za obezbeđivanje utakmice, a klub će se čim bude dobio sve podatke i identitet tih osoba obavestiti javnost o kome se radi.

KK Crvena zvezda još jednom poziva sve naše navijače koji budu došli u utorak na utakmicu, da ne nasedaju na bilo kakve provokacije poput “pozdrava” publici srednjim prstom tokom zagrevanja i postignutih koševa, kao i krajnje “zanimljiva” zagrevanja pojedinih igrača. Klub još jednom apeluje da naši ne bacaju apsolutno ništa u teren i da navijaju za Crvenu zvezdu ne vređajući nikoga iz protivničke ekipe – stoji u saopštenju, uz napomenu da je četvrti meč na programu u utorak od 19 časova.

UDARNA VEST.rs(Telegraf.rs)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare