POLICAJAC ZAUSTAVIO KOLEGU ZBOG VOŽNJE GOTOVO DUPLO BRŽE OD OGRANIČENJA: Nakon što je uradio OVO, uhapšen je i smenjen! (VIDEO)

Policajac Floride je uhapšen i otpušten nakon što je odbio da preda vozačku dozvolu i pobegao nakon što ga je zaustavio drugi policajac.

Dana 6. juna, zamenik šerifa okruga Seminole je primetio policijski terenac sa tablicama Orlando Sitija (SAD) kako vozi 130 km/h u zoni od 70 km/h. Policajac je odmah krenuo u lov na svog kolegu. Najzad je upalio rotirajuća svetla i zaustavio džip, a zatim upitao policajca zašto vozi tako brzo.

– Šta radiš?- pitao ga je policajac Aleksandar Šauni nakon što je konačno stao.

– Idem na posao, čoveče. Zašto pokušavaš da me zaustaviš dok idem na posao? – skrećući pažnju na svoju uniformu sa imenom i bedžom. Policajac je to ignorisao, a potom je od zaustavljenog kolege tražio vozačku dozvolu, koju je ovaj odbio da da i potom napustio lice mesta. Kasnije je identifikovan po registraciji automobila i broju značke.

Na snimku kamere za telo incidenta se takođe jasno vidi ime policajca na prednjoj strani njegovog policijskog prsluka. Na kraju, Šauni je uhapšen zbog incidenta i optužen za bezobzirnu vožnju, bežanje i izbegavanje organa za sprovođenje zakona i pružanje otpora policajcu bez nasilja.

On je smenjen sa funkcije do rezultata kriminalističke istrage koju je sprovelo odeljenje šerifa, kao i istrage unutrašnjih poslova.

– Kancelarija šerifa okruga Seminole je u petak 9. juna obavestila policijsku upravu Orlanda da je policajac Alekander Shaouni umešan u incident koji se dogodio u okrugu Seminole koji je rezultirao krivičnim prijavama – napisao je OPD u izjavi lokalnim novinama…


UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/Jutarnji.hr)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare