„NEĆEMO ZVATI SANJU NA SVADBU“ Anita ne želi da vidi Stankovićku na njenom i Matorinom venčanju! Ovo kaže o zajedničkom DETETU!

Anita Stanojlović odgovarala je na pitanja fanova „Zadruge“ i otkrila da li će pristati da na njenu svadbu s Jovanom Tomić Matorom dođe Sanja Stanković.

Podsetimo Sanja je bila Matorina najveća ljubav i živele su zajedno nekoliko godina.

Zašto još uvek pratiš Marka, zar ne misliš da je to nepoštovanje Matore?

– Ja sam sa Markom ostala u dobrim odnosima, nemam ništa protoiv njega. Iskreno sam bila zaljubljena u njega. Ako mi Jovana kaže da ga otpratim, otpratiću ga. Za sad mi ništa nije rekla, pa smatram da joj ne smeta.

Da li tebi smeta što Matora prati Sanju i zajedničke fan stranice?

– Koliko sam upućena sve te stranice su prešle na mene i nju, ako nisam lepo upućena, popričaću s njom. Nemam ništa protiv Sanje, ona je slatka devojka, prijatna i draga. Nemam ništa protiv.

Da li bi ti smetalo kad bi Matora izrazila želju da je pozove na svadbu?

– Ja sam sa Markom ostala u dobrim odnosima, nemam ništa protoiv njega. Iskreno sam bila zaljubljena u njega. Ako mi Jovana kaže da ga otpratim, otpratiću ga. Za sad mi ništa nije rekla, pa smatram da joj ne smeta.

Da li tebi smeta što Matora prati Sanju i zajedničke fan stranice?

– Koliko sam upućena sve te stranice su prešle na mene i nju, ako nisam lepo upućena, popričaću s njom. Nemam ništa protiv Sanje, ona je slatka devojka, prijatna i draga. Nemam ništa protiv.

Da li bi ti smetalo kad bi Matora izrazila želju da je pozove na svadbu?

– To se neće desiti.

Da li si ikad ranije osetila privlacnost prema žena ili je Matora prva koja je probudila tu strast?

– Uvek me je to zanimalo kako je, ali nikad nisam osetila privlačnost. Jovana je prva žena prema kojoj sam osetila to.

Da li misliš da postoji šansa da se pokaješ za tetovažu koju si posvetila Matoroj u slučaju da raskinete?

– Ne. Imam tetovažu koju sam posvetila prvom dečku i nikad se nisam pokajala. To je deo mene, u tim trenutcima sam bila srećna. Ona ima tetovaže bivših devojaka, iste smo po tom pitanju.

Matora je više puta isticala da je spreman da se ostvari u ulozi majke, da li si spremna da joj rodiš dete?

– Pričale smo o tome, Jovana je spremna da ona rodi dete, ja već imam dete. Biće toga. Ona ima neke imena u glavi, baš su čudna i pričacemo o tome kad dode vreme.

Je l’ te nije sramota što će tvoj sin gledati klipove tebe i Jovane? Kako ćeš mu objasniti sve što si radila u rijalitiju?

– Nije me sramota. Ako moje dete vidi da sam ja srećna, biće i on srećan. Moja sreća utiče na njega, tako da mislim da neće imati ništa protiv toga.

Da li si se čula sa ocem tvog deteta i šta kaže on na tvoju novu vezu?

– Čula sam se, spustili smo loptu i pokušavam da budem dobra sa njim i da se ne svađamo, videćemo koliko će to tako da funkcioniše. Rekao mi je u jednom trenutku da je gotivio Jovanu i pre mene i da mi je ona najbolji izbor što se tiče odnosa u „Zadruzi“. Ne znam da li podržava, protiv nje nema ništa, o našem odnosu se nije izjasnio.

Da li stvarno misliš da je Matora zaljubljena u tebe? Svi dobro znamo da je ona posesivna i ljubomorna i da ne može da dozvoli da njena devojka pogleda u drugu osobu, a pogotovo da bude sa njom.

– Mislim da je zaljubljena, 24 sata smo na vezi i zajedno spavamo preko video-poziva. Ja ne izlazim iz kuće, ne izlazi ni ona. Ne brani mi, ali iz poštovanja prema njoj ne treba da izlazim kad ona ne izazli. Nema ništa protiv da se krećem u muškom društvu, još uvek mi nije zamerila, mislim da ima poverenje u mene jer kad je izašla uverila se u neke stvari, da je nikad nisam slagala. Tako da mislim da nema problem.

Da li ćeš pokušati da promeniš Matoru i da joj smanjiš izlaske? Svi znamo da ona voli da izlazi po beogradskim splavovima.

– Neću, ona se sama promenila. Otkako smo izašli, ona nije izašla nijednom. Ja zbog nje ne spavam po celu noc, pričamo od 12 do 6 ujutru. Sama se menja.

Kako braća reaguju na to što imaš devojku?

– Nisam razgovarala sa braćom. Srednji brat je rekao da mu se ne obraćam, majka mi je prenela. Pričala sam sa Jovanom na video-pozivu, ona je tražila da ga čuje i sam se javio. Spustili smo loptu, Jovana je bila ispred moje zgrade i pozdravio se sa njom. Nisu rekli da imaju nešto protiv, ako se ne izjašnjavaju smatram da nemaju.

Da li si se čula sa Milicom i da li ćeš se družiti sa njom jer je Jovana govorila da bi nju rado uvela u LGBT svet?

– Čula sam se sa Milicom, pozvana je na rođendan mog sina, ali kad sam izašla stigao mi je klip Milice i Jovane u krevetu. Nisam bila obaveštena i bez razloga nisam ljubomorisala na nju. Nisu bile iskrena prema meni, to mi smeta, tako da ću razmisliti.

Da li ti je majka zamerila zbog menjanja partnera u „Zadruzi“?

– Nije srećna, nije joj prijatno, ali njeno sam dete i voli me kakva god da sam. Bitno joj je da sam živa i zdrava.

Šta li tek radiš napolju ako si sa Zolom završila u tuš kabini tokom velike ljubavi sa Matorom? Šta će se desiti ako se posvađaš sa njom napolju?

– Imate priliku da vidite kakva sam napolju, po ceo dan sam na Instagramu i ne izlazim iz kuće. Sa Jovanom se neću svađati, u nikad smo boljim odnosima i sve ćete da ispratite.

Da li si upoznala njene roditelje?

– Nisam, ali sam čula da je njena mama izjavila da sam fina i vredna, što mi jako znači i prija. Nadam se da ću da ih upoznam.

Da li planiraš da se preseliš u Beograd zbog nje?

– Da, ljubav čini čuda.

Bokiju i Caru si pricala kako je Zola dobar u krevetu, nema potrebe da lažeš Matoru kako bi joj se dodvorila.

– To nije tačno. Sedela sam sa Zolom i Filipom, Zola je sam pričao, a ja nisam želela da komentarišem jer sam stidljiva po tom pitanju. Nisam pričala kakav je u krevetu.

Da li si svesna da bi te Matora sutra ostavila kad bi je Sanja ili MC Aleks pozvale?

– Ja sam ubeđena da mene Jovana ne bi menjala, tako mi je pokazala. Neka se javljaju, a ona će da mi dokaže da sam prava.


UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/Pink)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare