NOŽEM UBIO SVOJU ŽENU, PA NAPAO BRATA: Horor kod Novog Bečeja! Tek što je izašao iz zatvora u Austriji počinio jeziv zločin

Robert B. (39) iz Bočara je rano jutros, oko 5 časova, nožem ubio svoju suprugu S.M. (41), a potom je nasrnuo i na svog brata.

Prema rečima komšija, Robert B. je dan pre ubistva, u večernjim satima, pretukao ženu, koja je zbog nasilja supruga utočište našla kod komšinice.

On ju je potom molio da se vrati kući, a kada se nesrećna žena pojavila, nasilni muž joj je naneo povrede nožem, od kojih je preminula. Komšije pričaju i da su se sat vremena pre ubistva, čuli pucnji.

„Negde oko 4 sata jutros neko je pucao iz vatrenog oružja, čuli smo pucnje. Prilično smo se uznemirili. Neko je pozvao policiju, ne znamo ko. Kada su stigli na lice mesta, žena nije davala znake života“, priča za Informer meštanka ove novobečejske opštine.

Ona nam je potvrdila da je R.M. zrenjaninska policija privela, a da je osumničeni ranije već imao problema sa zakonom, te da je nedavno izašao iz zatvora u Austriji gde je odležao tri godine, zbog posedovanja i distribucije narkotika.

UDARNA VEST.rs(Kurir.rs/Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare