GLEDATELJKA RAZOTKRILA ANU I URNISALA JE Suočila je sa činjenicama i neoborivim argumentima, Ćurčićeva se ukopala u mestu!

Analizirala njenu mimiku koja ukazuje da laže, Ivan otkrio zašto je plakao i da li je konzumirao alkohola.

U sinoćnjem izdanju emisije „Narod pita“ voditelj Darko Tanasijević ugostio je Anu Ćurčić, Zoricu Marković i Ivana Marinkovića. U program uživo se telefonskim pozivom uključila se gledateljka iz Novog Sada.

– Pozdrav za Ivana, bio si jedan od najiskrenijih i nikome nisi želeo zlo kao drugarice preko puta tebe – rekla je gledateljka.

– Najveće zlo je doneo svom sinu. Ti si nekulturna, šta ti meni ove dve. Recite mu da ne pije više – rekla je Zorica.

– Ti i Ana ste dve najveće alapače, bruka zadruge. Ana me je iznenadila jer se moj komšija javio kao psiholog a nije mu upalo u oči kad Ana govori u trećem licu. Kad to govori dete je simpatično, kad govori odrasla osoba zabrinjavajuće je – rekla je gledateljka.

– Kupi burek i jogurt i na spavanje – rekla je Zorica.

– Matora prostakušo. Ivane glavu gore, nemoj sa guskama da imaš posla. Ana da li imaš osećaj griže savesti što stalno spominješ Acu Bulića jer i on ima dvoje dece i ženu – rekla je gledateljka.

– Laku noć – rekla je Ana.

– Vi često dodirujete usta i nos a to znači da ne govorite istinu. Vi ste verovatno za Lazu, Ivane glavu gore – rekla je gledateljka.

– Ja sam plakao jer ne volim nepravdu Darko, Ana Ćurčić je ozbiljno zlo. Zorica Marković jetotalno nebitna, ozbiljna kretenuša. Voleo bih da gostujem sa Anom u ozbiljnom duelu – rekao je Ivan.

– Je l’ si stvarno popio večeras, one stalno to pominju – rekao je Darko, prenosi Alo.

– Je l’ si normalan? Ja sam toliko uzbuđen, očekivao sam od Ane verbalnu komunikaciju. Ivan Marinković ni tebe ni Zoricu Marković neće ostaviti na miru – rekao je Ivan.

– Javno je zapretio – rekla je Zorica.

– Tužbe za mene ne postoje, sisaš mi ku*ac – rekao je Ivan.

UDARNA VEST.rs (Alo)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare