NASTRADALI VOJNIK IZA SEBE OSTAVIO DVOJE DECE Oglasilo se Ministarstvo odbrane povodom tragedije kod Vranja, poginuli muškarac u Vojsci radio 27 godina

Povodom tragedije kod Vranja u kojoj je nastradao vojnik, a troje njih povređeno oglasilo se Ministarstvo odbrane u čijem saopštenju se navodi da je u toku realizacije redovnih aktivnosti u Kopnenoj zoni bezbednosti, jutros oko 9.30 časova u selu Drenovac kod Vranja došlo je do udesa vojnog motornog vozila u kojem su se nalazila četvorica pripadnika Vojske Srbije.

U saobraćajnoj nesreći život je izgubio stariji vodnik prve klase Branislav Kovačević iz sastava Prve brigade kopnene vojske, koji je upravljao vozilom. Trojica pripadnika Vojske Srbije su tom prilikom zadobila telesne povrede koje nisu opasne po život. Oni su zbrinuti u zdravstvenom centru u Vranju.

– Na lice mesta su izašli organi vojne policije, zamenik višeg javnog tužioca u Vranju i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova. Uviđaj je u toku. Stariji vodnik prve klase Branislav Kovačević je rođen 2. maja 1975. godine, a u Vojsci Srbije je bio od 20. jula 1996. godine. Iza sebe je ostavio suprugu i dvoje dece – navodi se u saopštenju Vojske, prenosi Blic.

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović uputili su telegrame saučešća porodici tragično stradalog pripadnika Vojske Srbije.

UDARNA VEST.rs(Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare