BUKTI RAT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA ŠAVIJE I KARIĆA! Osman bez milosti ponizio Natašu: Povedi kevu, daću ti još 100 €…

Nataša Šavija završila je u bolnici nakon čega su joj konstatovane teške telesne povrede, a za iste je osumnjičen Stefan Karić.

Nataša je hitno operisana, međutim, sada će uslediti još jedna operacija jer je jagodična kost bila, kako ona kaže, skoro smrskana, te će joj ugraditi pločice.

Nakon silnih dokaza povrede Sefan je u jednom trenutku istakao da joj je „samo“ lupio šamar i da ne zna o čemu se radi.

Naime, njegov otac Osman Karić ne prestaje da proziva Natašu, te su gnusni komentari na njen račun česta pojava na njegovom Instagramu.

– Spremio sam poklon i hiljadu evra koje tražiš za izlazak na večeru. Povedi i kevu, daću ti još sto evra – napisao je Osman pored fotografije na kojoj nasmejan pozira.

Povodom ovoga oglasio se i jedan veoma besan pratioc.

– Da li bi se ovako sprdao i da je tvoja ćerka dobila batina kao Nataša, pitam samo to? Bolje da ne znaš šta stvarno mislim o ovome, ali ne razumem ipak. Nije trenutak za sprdnju već mu samo odmažeš na sudu.

Nataša je naravno celu situaciju ispratila, te dodala:

– Pa sami sebi uskaču u stomak, znaju da će biti osuđen, posle će ih samo još više pljuvati. Sava i Dunav ih neće oprati. Još mi i mamu spominje, on bi i nju da „udesi“ – napisala je ona, pa dodala:,

Nataša Šavija
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

– Čuvaj za sina, za ketering, kad bude na koledžu da se još više zaokrugli. Trebaće mu još svašta nešto tamo, kozmetika, vazelin itd… Da se ne zapusti. I vrati sinu pola honorara koji mu uzimas, i reci javno da si se udao i uvalio u ženinu vilu. Kako za to nema neka pesmica. Zapravo kako je odrastao nije ni čudo… – napisala je.


UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/Telegraf)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare