PRVA FOTKA ALEKS I FILIPA CARA IZ CRIKVENICE Igraju se veze i veridbe, čas su zajedno, čas ne- ali SLIKU IZU KREVETA nisu propustili da naprave

Tokom jučerašnjeg dana odjeknula je vest da su Aleksandra Nikolić i Filip Car raskinuli, budući da se više ne prate na Instagramu.

Međutim, Car je demantovao ove navode, a sada se oglasila i Aleksandra. naime, ona je na Instagramu podelila fotografiju iz kreveta sa Carem na kojoj se grle.

Kako je Car nakon finala šeste sezone rijalitija “Zadruga“ otišao pravo u Crikvenicu, ovo je dokaz da je Aleksandra otišla sada kod njega. 

– Ja ne znam da su raskinuli, koliko znam sve je u redu sa njima, ona svakako sada planira da završi sa svim obavezama, odradila je intervjue koje ima prema Pinku i sada se sprema za odlazak kod Filipa i njegove porodice. Ona je upoznala njegovog oca, stvarno su se ispričali i na finalu su se dogovorili da dođe kod njih u Crikvenicu – rekla je Aleksandrina drugarica.

Takođe, Car je nakon završetka „Zadruge“ otkrio da će Aleksandru odvesti u svoj porodični do u Crikvenicu, prenosi Blic.

Inače, Aleksandrina majka, Slovenka od samog početka ne podržava njihovu vezu. 

– Ubediću majku da je Filip pravi izbor za mene. Porazgovaraćemo. Mama, ako mi želi sreću, prihvatiće mog izabranika ko god to bio. Zbog nekih njegovih postupaka je govorila u medijima da joj se on ne dopada – zaključila je Nikolićka.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare