ALEKS I DALILINA KUMA OČI U OČI! Goca Vasić priznala susret sa Nikolićevom: Divno smo se provele, mnogo je slatka!

Pobednica rijalitija ,,Zadruga 6″ Aleksandra Nikolić pored prve nagrade i Filipa Cara, Dalili Dragojević uzela je i kumu Gocu. Naime, poznato je da je Goca Vasić bila Dalili kuma na venčanju sa Dejanom Dragojevićem.

Aleksandra je Gocu takođe upoznala, te joj je ona spremila mnoštvo poklona povodom veridbe sa Carem. Njih dve su se tokom jučerašnjeg dana videle u Krnjači, kako bi joj Goca predala sve poklone.

Tim povodom mediji su kontaktirali Gocu kako bi nam otkrila šta se desilo sa Aleksandrom:

– Bile smo sinoć zajedno, jutros je otišla u Crikvenicu. Divno smo se provele, mnogo je slatka, kao lutka! Znači, da kaže čovek, Bože dragi, koliko sam ustvari promašila, koja je Dalila i ona razlika – ističe Goca za Republiku i dodaje:

– Došlo je do toga da smo Car i ja prijatelji, tako je i krenulo. Dalilu nisam ni htela na kraju da tužim, sa kime da se tužim? Nisam je tužila, digla sam ruke! Posle toga nije ni ona mene tužila, ne mogu da grešim dušu… Ja sam Cara podržavala, sve što je radio, nije mi bilo žao trunke! Aleksandra se sinoć spremala za putovanje, ne znam da li će me uzeti za kumu, ona ima svoje drugarice, nije kao Dalila da nema. Što kaže, mi se tako zovemo još od prošle godine kume, još zbog Cara, kuma Biserka – ispričala je Goca Vasić.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare