„ŽAO MI JE ŠTO VAM DAJEM I JEDAN DINAR“ Luna Đogani doživela DRAMU u taksiju, odmah se oglasila

Pobednica rijalitija „Zadruga“ Luna Đogani na svom Instagram profilu ispričala je da je doživela neprijatnost dok se vozila taksijem, prenosi Blic.

– Imam potrebu da snimim ovaj „stori“. Želim da se obratim svim taksistima jer mi se sa većinom, nažalost, dešava da kad uđem u taksi tu je neki nadr… čovek koji nema ni trunke ljubaznosti i kulture u sebi. Imam poruku za vas: „Nemojte da radite posao, ako vam se ne radi“ – poručila je žestoko Luna putem Instagrama, te nastavila istom merom:

– Nemojte da dolazite isfrustrirani i tako nadrndani na posao da vaši klijenti ispaštaju i da ja tako, ni kriva ni dužna, dobijem takvu jednu neljubaznost. Muka mi je više od nadr… taksista! Tako mi je žao što bilo kakav dinar dajem vama. Baš imam potrebu da snimim ovakav „stori“ da se obratim svim taksistima – dodala je Đoganijeva.

– Želim da vam kažem da vam je bolje da ostanete kod kuće, da odspavate, pojedete nešto, uradite nešto korisno nego što ćete da se izdr… na nedužnim ljudima. Hvala – zaključila je pevačica.

UDARNA VEST.rs (Blic)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare