UHAPŠEN NAPADAČ NA LAVA PAJKIĆA!

Muškarac U.U. uhapšen je i zadržan u policiji zbog sumnje da je napao Lava Pajkića, državnog sekretara u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, prenosi Informer.

Naime, po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, danas je od strane Trećeg odeljenja Uprave kriminalističke policije doneto rešenje o zadržavanju u trajanju do 48 časova osumnjičenog U.U. zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo Nasilničko ponašanje.

– Sumnja se da je U.U.  09.06.2023. godine u večernjim časovima prišao sa leđa oštećenom L.P. koji se kretao ulicom i fizički nasrnuo na njega nanevši mu nekoliko udaraca, usled kojih je oštećeni L.P. zadobio lake telesne povrede, rekao je izvor Informera i dodao:

– Osumnjičeni U.U. će sutra biti saslušan u prostorijama tužilaštva, nakon čega će biti doneta odluka da li će biti predloženo određivanje pritvora, a nakon što budu preduzete druge dokazne radnje, biće doneta odluka o daljem toku postupka, rekao je naš sagovornik.

Državni sekretar u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Lav Pajkić ranije je govorio u jutarnjem programu Informer TV-a o napadu na njega koji se dogodio u petak uveče.

Kako je istakao, na sreću incident nije dalje eskalirao, a slučaj će prijaviti policiji.

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare