OVO ZANIMA SVE GROBARE: Da li Željko Obradović ostaje na klupi Partizana? ŠANSE RASTU! Ključno je da se DOGODI JEDNA STVAR 

Da li će Željko Obradović i u novoj sezoni biti trener Partizana? Odgovor na ovo pitanje zanima sve navijače crno-belih, a trofejni stručnjak na tu temu će pričati već sledeće nedelje kada se završi tekuća sezona.

Partizan ima veliku priliku da uz ovu sezonu prišije epitet – istorijske i jako uspešne. Da bi se to desilo neophodno je da crno-beli slave u finalnu Aba lige nad Crvenom zvezdom, prenosi Kurir.

Prednost u seriji (1:0) je dobar kapital, ali tek se očekuje velika borba za krunu u regionu. Iako su mnogo povezali ostanak Obradovića u klubu sa epilogom finala, to nikako nije presudno.

Iskusni strateg ostaće u Partizanu ako klub u narednoj sezoni nastavi sa rastom. Dakle, ako budu obezbeđenja sredstava da se zadrži (i dopuni) tim koji će da bude spreman da napravi korak više u odnosu na ovo sezonu.

U crno-belom taboru već rade na tome i žele da zadrže i trenera i neke od ključni igrača.

Veći su izgleda da Partizan ostane na kursu koje je počeo u ovoj sezoni, nego da dođe do reseta i vraćanja na početak. Nedelje ispred nas daju odgovore na sva ova pitanja.

UDARNA VEST.rs (Kurir sport)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare