„SVE ŠTO SAM ČULA I VIDELA JE STRAŠNO“ Zorica Marković zgrožena Aninom kumom: „Skupljala je kajmak od njene tragične priče, kad progovorim neće biti dobro“

Pevačica Zorica Marković, koja je bila velika podrška Ani Ćurčić tokom takmičenja u „Zadruzi“, smatra da joj je kuma Milena Kačavenda svojim izjavama dosta odmogla u ovom takmičenju.

– Milena je Ani mnogo odmogla, ovo što sam čula i videla je mnogo strašno. Imala sam neku informaciju oko kuminog oglašavanja, ali ja nisam želela da Ani dodatno tamo u rijalitiju zadajem muke. Sklapam još kockice, treba mi vremena, a kada progovorim neće da bude dobro! Shvatila sam da se žena oglašavala mimo dogovora koji je imala sa Anom, što je po meni strašno. Skupljala je kajmak od Anine tragične priče – istakla je Markovićka u razgovoru za Republiku.

Ana Ćurčić osvojila je drugo mesto u rijalitiju „Zadruga 6“. Anu je u pomenutom šou programu nevenčani muž Zvezdan Slavnić prevario sa 22 godine mlađom Anđelom Đuričić, a tokom njenog boravka je imala brojne sukobe sa Zvezdanom. Kako kaže, oni će se uskoro naći na sudu.

– Sumirali su se utisci i još se sumiraju, mnogo sam bolje nego što sam bila. Aca Bulić je moja velika podrška i prijatelj, hvala Bogu pa ga imam – rekla je Ana na početku, a onda je spomenula kumu Milenu Kačavendu i njene izjave dok je boravila u rijalitiju.

– Što se tiče Milene ona se borila na njen način, po meni je prešla granicu, to je njen način. Naravno da se nećemo posvađati, ne znam ko to može da očekuje – rekla je Ana.

Ana se dotakla i nasilja koje je trpla od Zvezdana dok su bili u vanbračoj zajednici.

– Ima istine o kojima je Milena pričala, ali ima još toga da se čuje, bojala sam se Zvezdana u rijalitiju, to je duboka tema, ne želim da pričam o tome sada. Ja jesam njegova žrtva i žrtva nasilja. O tome bih i te kako pričala – rekla je Ana za „Blic“.

UDARNA VEST.rs (Blic)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare