Ko je žena Nikole Jokića? Devojka iz izbegličke kolone zbog koje je hteo da batali košarku

Nikola Jokić je sa ekipom Denvera osvojio šampionski prsten u NBA ligi kada je Denver u petom meču finala plej-ofa NBA pobedio Majami rezultatom 94:89 i serijom 4:1 stigao do šampionskog trofeja. Međutim, njegov životni saputnik i neko zbog koga je želeo da napusti košarku je sigurno Natalija koja ima bitno mesto u njegovom srcu.

Braća su redovno na utakmicama Nagetsa, ali su ovog puta u prvom planu bile njegova supruga Natalija, i naravno, ćerkica Ognjena. Nikola ju je sve vreme držao uz sebe, čak je i stajala na postolju kraj trofeja namenjenog NBA šampionu.

Snimci njegove lepše polovine kako bodri svog supruga su se u velikim količinama delili po društvenim mrežama, a interesovanje javnosti za, kako je zovu, “devojku iz kraja” ne jenjava.

Međutim, malo ljudi zna da je Natalija dete iz izbegličke kolone, odnosno da je sa svojim roditeljima kao beba bila primorana da pobegne iz Krajine. U javnost je nedavno isplivala stara naslovna strana „Večernjih Novosti“ iz 1995. godine, na kojoj se nalazi slika očajne majke sa bebom u naručju.

Ta malena devojčica, uslikana tokom zločinačke operacije “Oluja” i egzodusa Srba iz Hrvatske, danas je supruga najboljeg košarkaša na planeti, napisao je potral „Serbiantimes“.

Hteo da batali košarku zbog nje

U dokumentarnom filmu RTS-a pod nazivom „Čovek koji pravi razliku“ posvećenom Nikoli Jokiću, Dejan Milojević, trener koji ga je maltene napravio na košarkaša, izneo je zanimljive detalje o njegovom životu, prenosi Blic sportal.rs

– Imao je težak momenat gde je njegova sadašnja supruga Natalija otišla na studije u Ameriku. Njemu se nije igralo. U jednom trenutku mi je došao na treningu i rekao: Deki, meni se više ne igra košarka. I to je za mene bio šok. Shvatio sam šta je razlog, emotivno je bio prazan, pa se tu nadovezao njen odlazak tamo. Njega je to pogodilo. Trebalo mi je vremena da ga vratim da glavom bude ponovo na treningu.

UDARNA VEST.rs (Blic sportal.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare