U „ZADRUZI SU SE TUKLI, A SADA GA ODVELA KUĆI Sanja Grujić upoznala Marka sa porodicom, otkrila da li su prihvatili zeta posle svega 

Iako im mnogi nisu prognozirali sreću nakon izlaska iz „Zadruge“, Sanja Grujić i Marko Stefanović nastavili su romansu i van Bele kuće.

Toko boravka u rijalitiju najviše su strahovali od upoznavanja sa porodicama, a razmišljali su i o tome kako će roditeljima objasniti svoje svađe u Beloj kući. Ipak, Sanja je sada otkrila da je sve prošlo odlično.

Marko je odseo u Sanjinom porodičnom domu u Sremskoj Mitrovici, gde je imao priliku da upozna i njenog oca, budući da je prethodno njenu majku, sestru i tetku upoznao tokom superfinalne noći.

– Upoznao je mog oca posle superfinala, kada mi je došao po stvari. Kada smo izašli u subotu ujutro svako je otišao svojoj kući, već poslepodne istog dana otišli smo po Marka da dođe po mene, zato što nismo mogli da izdržimo jedno bez drugog (smeh). Nekako, baš sam ga se poželela i htela sam da se što pre upoznaju. Sinoć smo ga vratili kući, danas opet dolazi kod nas – priča Sanja i otkriva da su njeni prihvatili Stefanovića:

– Moji su, mogu reći, stvarno oduševljeni, upoznali su pravog Marka u normalnom izdanju, normalnim okolnostima. Popričali su, baš su vodili dug razgovor, nekih četiri sata smo pričali svi… Tačnije, svi su pričali, ja sam ćutala uglavnom (smeh). Pričali smo uopšteno, nismo se osvrtali toliko na reči koje smo jedno drugom izgovarali u rijalitiju, koliko na ta naša neka gurkanja, grebanja… To im najviše smeta i ne bi voleli da se ponavlja u budućnosti, ali imali su za ova dva dana, dok smo bili kod mene kući, priliku da vide kako funkcionišemo u normalnom svetu. Upoznala sam ga sa bakom, tetkom, sestrama od tetke, komšijama… Svi su dali blagoslov! Doživeli su sada Marka na pravi način, prenosi Blic.

Kaže da mu više ne priređuje ljubomorne scene i da je shvatila da je često bezrazložno strahovala od toga šta će biti kada budu napustili „Zadrugu“.

– Da sam se manje opterećivala i razmišljala, poštedela bih se brojnih realnih problema koje sam tamo napravila. Mislim da sam iz straha imala neko nezadovoljstvo, ispoljavala ga na takav način, umesto da sam se manje opterećivala. Planiramo zajednički život. Želimo posle Markovog rođendana i rođendana moje bake da idemo kod mojih komšija na svadbu, pa na more, onda, kada se vratimo, bićemo odmorni, znaćemo šta i kako, pa ćemo tražiti stan u Beogradu – otkrila je Sanja.

UDARNA VEST.rs (Blic/Pink)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare