NAJLEPŠU TURSKU GLUMICU OTAC GODINAMA SILOVAO: Udarao me, šamarao i SLOMIO RUKU! Majka mi nije verovala, jedva sam PREŽIVELA!

Jedna od najpoznatijih mladih turskih glumica, Melisa Dongel, srpskoj publici najpoznatija je iz serija „Pokucaj na moja vrata“, „Naša priča“ i „Elif“. Danas ova 23-godišnjakinja uživa u slavi, uspehu i lepom životu, ali nije oduvek bilo tako – ona je imala vrlo traumatično, teško detinjstvo.

Melisa je u julu 2021. pokrenula sudski proces protiv svog oca i upustila se u preuzimanje starateljstva nad svojom mlađom, tada 17-godišnjom sestrom. Razlog koji se krije iza svega je prilično šokantan – naime, glumica je kao tinejdžerka bila žrtva seksualnog zlostavljanja upravo od strane svog oca, a želela je da njena sestra ne doživi istu sudbinu.

„Umorna sam od života u kome se pravim kao da se ništa nije dogodilo. Jedva sam preživela svoje detinjstvo. Moja majka mi nije verovala. Rekla mi je: „Ne idi u policiju, oni će ti zatvoriti oca, pa će ga osloboditi, a on će te ubiti““, obelodanila je slavna lepotica tužnu istinu.

Printscreen Instagram

Melisina majka je zaista javno priznala da nije verovala ćerkinim navodima: „Moja ćerka mi je pre dve godine saopštila da ju je otac zlostavljao, ali ja nisam verovala u to jer ja to nisam videla.

Ona je dobila ogromnu podršku turske javnosti, a čak je pokrenut i hešteg #MelisaDöngelYalnızDeğildir (Melisa Dongel nije sama). No, to nije promenilo prošlost – ova Turkinja je godinama išla na psihoterapiju kako bi uspela da se nosi sa traumama.

„U kući je uvek bilo nasilja. Udarao nas je i šamarao zbog svake sitnice. Slomio mi je ruku samo jer sam otišla u park sa drugaricom“, ispričala je Melisa i dodala da je zlostavljanje počelo još u srednjoj školi, ali da nije mogla ranije da reaguje i kaže šta se dešava iz straha.

„Nisam mogla da ispričam jer mi je otac konstantno pretio da će doći kraj mojoj glumačkoj karijeri i da mi neće dati da idem u školu. Čak sam pokušala da se ubijem. Ne sećam se koliko puta sam bila hospitalizovana. Onda sam zažalila i upitala se: ‘Zašto to radim sebi?’ Ali, nisam mogla da pomognem sama sebi“, ispričala je glumica.

UDARNA VEST. rs (Kurir.rs/Blic žena)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare