MASOVNA TUČA NASRED ULICE U BEOGRADU: Umešale se i žene, jedna POTEGLA ŠTIKLU, ne zna se ko koga bije! Sevale i pesnice (VIDEO)

Na društvenim mrežama osvanuo je još jedan snimak brutalne makljaže, koja se po svemu sudeći, odigrala na jednoj prometnoj raskrsnici u Beogradu.

Naime, kako se može videti na snimku koji kruži mrežama, trojica muškaraca zaustavila su svoje automobile, a zatim nasrnuli jedan na drugoga.

POGLEDAJTE SNIMAK OVDE

Oni su se vukli, pesničili i šutirali,a u jednom momentu u tuču su uletele i žene, dok su ljudi iz neposredne blizine sve vreme pokušavali da ih razdvoje.p

Jedna žena je čak izula štiklu i krvnički udarala muškarca u glavu.

Ispod ove objave, komentari šokiranih korisnika socijalnih platformi nisu prestajali da izražavaju svoje zgražavanje ovom nemilom situacijom.

„Šta je bre ovo, bruka i sramota“, „Ali kada vidim žene da dođu da se biju, gde si pošla, budi žensko“, „Kako radi štikla na kraju“ – samo su neki od njih.

Šta je izazvalo ovaj incident još uvek ostaje nejasno, kao i sam epilog.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni (0-24h, besplatan poziv)

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare