IBRA, TI SI MOJ DRUGAR! Đoković napravio ŠOU posle istorijske pobede! Obratio se ovim LEGENDAMA, zbog Zlatana pričao na srpskom /VIDEO/

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, obratio se publici i gledaocima nakon pobede u finalu Rolan Garosa.

Srbin je pobedio Kaspera Ruda u tri seta i tako ušao u tenisku istoriju.

Nakon što je podigao pehar, Đoković je poručio sledeće.

„Hvala na ovoj posebnoj atmosferi. Bio je ovo neverovatan trenutak, jedan od najvećih u mojoj karijeri. Možda je slučajnost što sam 23. titulu osvojio baš u Parizu. Ovaj turnir je uvek bio najteži za mene i zato sam trenutno ovoliko emotivan. Mnogo toga se dešavalo na terenu i van njega. Hvala vam, počastvovan sam što sam ovde na ovom posebnom terenu“, rekao je Novak na francuskom jeziku.

Obratio se potom Kasperu Rudu, kojem je čestitao na odličnom turniru i poručio da ga s razlogom svi na ATP turu cene i poštuju.

„U današnjem svetu, znači kada znaš da neko ima prave ljudkse vrednosti. Tvoj tim, treneri, svi su super fini, zaslužujete poštovanje zaista. Žao mi je zbog rezultata danas, to nije najbolji način da se završi turnir. Jedan si od najkonstantnijih tenisera u poslednje vreme“.

Zanimljiva situacija se potom dogodila.

„Ljudi, ne znam šta da vam kažem. Znate kroz šta smo prošli. Znate koliko mogu da budem težak, hvala vam za strpljenje i toleranciju. Možga drugi ne znaju, ali ja znam šta sam vam radio i stvarno cenim što ste moja stena, moja podrška, hvala vam“, rekao je Đoković dok je u kadru bio Goran Ivanišević.

Obratio se i mladima.

„Moja deca su ovde i uvek se trudim da kažem nešto što bi moglo da im bude koristno i iz čega bi mogli nešto da nauče… Želim da pošaljem poruku svakoj mladoj osobi. Šta god da juriš… Imao sam sedam godina kada sam sanjao da ću da budem broj jedan, osećam da imam moć da kreiram svoju sudbinu. Zaboravite šta se desilo u prošlosti, ako želiš bolju budućnost uzmi stvari u svoje ruke i stvori je“ rekao je Đoković.

Za kraj se zahvalio sportistima koji su ga gledali u finalnom meču.

„Žiru, Ibra, Mbape, Tom Brejdi… Hvala vam, nadam se da ste uživali, velika je čast imati ove neverovatne sportiste ovde“

„Ibra, ti i ja se znamo, ti si moj drugar“, poručio je Đoković na srpskom jeziku, a legendarni fudbaler je rukama pokazao srce.

UDARNA VEST.rs (Kurir sport)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare