„FANOVI SU MOJA PORODICA, PRUŽENA MI JE DRUGA PRILIKA U ŽIVOTU“ Aleksandra Nikolić nakon pobede u „Zadruzi 6“: „To sam prava ja“

Starleta Aleksandra Nikolić pobedila je u rijalitiju „Zadruga 6“, a sada se tim povodom oglasila na svom Instagram profilu.

Aleksandra se zahvalila glasačima koji su se doveli do trona, te navela kako je pobeda u rijalitiju njena velika šansa u životu.

– Ne znam na koji način da Vam se zahvalim , jer ne mogu da Vam se odužim za svu ljubav i podršku koju ste mi pružili… Još uvek ne mogu da se naviknem na to da je trofej moj ( VAŠ ) više bih rekla Vaš draga moja podrško, moja druga porodice. Volim vas i ostanite uz mene. Koračamo kroz jednu novu životnu priliku . Hvala Zadruzi na svemu ..Dali ste mi priliku da pokažem pravu Aleksandru – napisala je Nikolićka uz fotku sa finala, prenosi Blic.

Podsetimo, Aleksandra Nikolić javno je ostavila Dejana Dragojevića u „Zadruzi 6“, pa stupila u vezu sa Filipom Carem, koji ju je nedavno i zaprosio u rijalitiju. Aleksandra je juče nakon proglašenja pobede prokomentarisala svog bivšeg dečka Dejana:

– Bila sam iskrena i transparentna. Znam zašto je mama uzdržano komentarisala vezu sa Filipom, al’ ima vremena, pričaćemo. Ne plašim se susreta sa Dejanom, krenula sam svojim putem, želim mu sreću – istakla je Aleks.

Drugoplasirana u superfinalu bila je Ana Ćurčić, dok je treće mesto zauzeo Bilal Brajlović.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare