OBRAĆANJE NOVAKA NAKON PLASIRANJA U FINALE

Novak Đoković se plasirao u rekordno 34. Grend slem finale i boriće se za rekordnu 23. titulu na najvećim turnirima, po čemu bi otklonio svaku dilemu, ako ona uopšte i postoji, ko je najbolji teniser svih vremena.

Ljubitelji tenisa mogli su da uživaju u nestvarnom tenisu u prva dva seta, prava teniska eksplozija viđena je na obe strane uz neke od poena godine koje su osvajali i jedan i drugi.

Ipak, na startu trećeg seta Alkaraza su iznenada počeli da muče grčevi, pa do kraja meča nije uspeo da pruži pravi otpor i Novak je obezbedio finale i bitku za svoj treći Rolan Garos.

Novak bi oko 20.00 trebalo da se obrati medijima, a reporter Telegrafa će vas uživo obaveštavati o svemu što Đoković kaže pred medijima posle plasmana u finale.

O poruci Alkarazu na mreži na kraju meča:

– Rekao sam da ima koliko god hoće ispred sebe i da će više puta osvojiti Rolan Garos, nemam sumnje. Kvalitetan je igrač, dinamičan, veoma kompletan igrač. Već je osvojio Grend slem, jedan od najmlađih u ovoj igri, ima o čemu da misli u budućnosti. Veliko poštovanje što je ostao do poslednjeg poena, bilo je jasno da se muči. Nesrećno za publiku, za njega i za sve nas. To je sport, jer kad se igra na visokom intezitetom, zahtevnom fizički, grčevi mogu da se dese. Želim mu brz oporavak i da se vrati još jači – rekao je Novak.

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare