„PUNO NAM JE SRCE, PONOSNI SMO NA NJU“ Ovo su jedine izjave roditelja Anđele Đuričić, sada ih posle BRUKE došla pogledati u oči 

Anđela Đuričić, nakon skoro dve nedelje pošto je diskvalifikovana iz Zadruge, odlučila da poseti svoju majku i oca, i da se sa njima suoči nakon što je šokirala sve svojim ponašanjem u rijalitiju.

– Javljam vam se iz Đenovića, iz Herceg Novog. Došla sam kući napokon. Obavila sam razgovor sa roditeljima, izljubili smo se i izgrlili smo se, sve je u najboljem redu, tako da ne brinete. Puni su ljubavi što se tiče svega, obostrano. Evo vidite kako izgleda moja kuća o kojoj se pisalo – rekla je ona u svom obraćanju.

Anđela Đuričić
foto: printscreenhype

Inače, Anđelini roditelji samo su jednom govorili o ćerkinom učešću u rijalitiju i tada su isticali da su veoma ponosni na nju.

– Stvarno smo ponosni, preponosni na nju! Puno nam je srce, jedva čekamo da izađe i da skupa pođemo. Hvala na svemu produkciji, Velikom šefu i šefici, svi ste skupa predivni – govorila je Anđelina majka, a potom se nadovezao otac.

Anđela Đuričić
foto: Printscreen Instagram, Printscreen Pink

– Mi smo zadovoljni sa dosadašnjim uspehom, to je sasvim dovoljno. Prvi put se pojavila na televiziji, u „Zadruzi“. Ponosni smo na njeno ponašanje, na odnos prema svemu. Ona je naša slika i prilika. Ponosni smo, ne znam šta da vam kažemo. Pokazala je pravo lice, pravo lice naše familije. Ona je takva. Ponosni smo, sva naša deca su dobra, Anđela je dobra. Puno nam je srce – zaključili su prošlog jula Anđelini roditelji.

UDARNA VEST.rs(kurir.rs/Hypetv.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare