IVAN MARINKOVIĆ U MODRICAMA ŠOKIRAO NACIJU! Danas favorit u Zadruzi, nekad skandal majstor! Krao buđolu, prebio ga poznati muzičar

Ivan Marinković prema prognozama jedan je od favorita za pobedu u „Zadruzi“.

Tokom ove šeste sezone, koja se završava večeras, Ivan je mnoge iznenadio. Bio je dobar rijaliti igrač, ali daleko od skandal majstora što je nekada bio.

Ivan je ulazio u verbalne duele, komentarisao ostale učesnike, ali on nije posrnuo ni za alkoholom, što ranije nije bio slučaj, a ostao je veran svojoj verenici Jeleni Ilić.

Ivan je ranije bio skroz drugačiji. Od razvoda s pevačicom Gocom Tržan u njegovom životu su se nizali skandali.

Završio je na sudu jer nije plaćao alimentaciju, lečio se od alkoholizma, hapšen zbog krađe buđole, napravio dete Miljani Kulić u rijalitiju, a jednom je na ulici dobio batine. Njega je 2014. godine u blizini zgrade u kojoj je tada živeo u centru grada, kako je on javno tvrdio, napao klavijaturista Amadeus benda Aca Stanimirović sa prijateljima. Tukli su ga, kako je ispričao, metalnim šipkama. On je tada završio u podlivima, a prve fotografije nakon premlaćivanja objavio je Kurir.

– Dobio sam dozvolu da javno kažem da me je napao Aleksandar Stanimirović. Dao sam izjavu policiji, a sledi saslušavanje svedoka i osumnjičenog. Smesticu ga u zatvor. Pošto se pravi lud i spominje da se drogiram i dugujem pare zelenašima, poručujem mu da tim zelenašima kaže da sam svaki dan na istom mestu – rekao je tada Marinković, koji tvrdi i da je u automobilu iz kog je Aca posmatrao kako ga tuku, bila i devojka zbog koje je došlo do incidenta. Navodno ona je u tom trenutku bila s Acom u vezi, a pre njega s Marinkovićem.

– Devojka zbog koje se ovo desilo sedela je pored njega i vrištala, jer je pokušavala da odglumi da joj je teško. Zapravo, bilo joj je drago što me je Aca gazio autom. Logično je da je on sad u strahu i da priča gluposti – izjavio je Ivan.

Aca je negirao njegove optužbe, ali se na kraju nagodio sa Tužilaštvom i platio kaznu od 1.200 evra i time izbegao dalje krivično gonjenje.

UDARNA VEST.rs (Kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare