DAN PRED SUPERFINALE IZBAČENI NAPOLJE: Oni su napustili Zadrugu i otkrili kakvi SKANDALI se dešavaju u Šimanovcima! (VIDEO)

Iz rijalitija su izbačeni Marko Petrušević Petrući i Mikica Bojanić. Marko je zauzeo 22. mesto u „Zadruzi 6“, a prilikom izlaska iz rijalitija u studiju ga je sačekala devojka Anastasija Stanojević Palčica.

– Koliko ti je neodstajala Palčica – pitala je voditeljka.

– Dosta, osećao sam se kao da je neću videti godinama. Prošetao sam jedno 20 kilometara. Nije ona kriva za sve, 50-50 – rekao je Petrući.

– Kaži mi, kakva je situacija u kući? – pitala je voditeljka.

– Odvratno iskreno, baš odvratno. Ana tamo nešto laže, maže, vara, ovi joj se šlihtaju. Slađa najviše, ne mogu da kažem za Zoricu, ali malo Neca.

Mikica Bojanić zauzeo 21. mesto u “Zadruzi 6“ i odmah je po izlasku prokomentarisao odnos sa Zoricom Marković za koju je tvrdio da je uhvatio u pravari sa njegovim ocem Milošem Bojanićem.

– Uzbuđen sam posle 9 meseci da sam izašao. Nisam očekivao negde, borio sam se hrabro. Ovde sad kad je ostalo 20 njih, tu je 12-13 ozbiljnih rijaliti igrača i kad čujem njihove komentare… Stvarno, ja sam rekao kad stavim na vagu da sam za par sati kući sa decom, neprocenjivo je – rekao je Mikica.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare