PLJUŠTE UVREDE I PSOVKE! Mikica opleo po Zorici Marković, skočio Janjuš i iz petnih žila zaurlao: Ti si najveće zlo!

Rat Mikice Bojanića i Zorice Marković ne jenjava. Sukobi su počeli još pre devet meseci kada su se uselili na vekelepno imanje, a konstantna vređanja i iznošenje prljavog veša ni do današnjeg dana nisu prestala.

Tokom emisije „Pitanja gledalaca“ stiglo je pitanje za Bojanića, kada je nastao pravi haos.

– Da li si mami rekao kada si video Zoricu sa Milošem na veš mašini? – glasilo je pitanje.

– Rekao sam – odgovorio je Mikica.

– Je l’ me je*ao ili nije? – upitala je Zorica.

– Rekao sam da je tata pokazivao neku mašinu koju je uzeo njoj, a sve ostalo što sam dodao bilo je iz besa. Ona je najveće zlo na estradnom nebu. Ona je rekla da mrzim ljude, je l’ to gore, ili ono što sam ja rekao za nju i mog oca? Da, slagao sam da je bila intimna sa njim. Ona je rekla da mrzim određene nacije. Sram te bilo, đubre jedno zlo, matoro – govorio je Mikica.

– Pu, jao đubre – rekao je Janjuš.

– Janjuše, zašto se nerviraš? – upitala je Zorica.

– Ne mogu da te gledam očima, ti si jedno zlo – rekao je Janjuš.

– Zorica ima pravo da mi kaže sve i svašta, ali je rekla da smo svi mi Bojanići teletabisi. Zbog čega vređa sve moje?! Aludirala je na moju braću, roditelje, na moju decu – rekao je Mikica.

– Zorice, ti si najveće zlo koje je kročilo u ovu kuću. Nisi saglasna ni sa jednom Aninom rečenicom, a foliraš se da si njen prijatelj. Lažovčino jedna, sramota da te bude i stid. Ti si mene naterala da se uvredim, pa si išla po kući da bi ispalo kako te ja vređam – istakao je Janjuš.

– U redu, ali je tebi još uvek mali ku*čić. Što se Mikice tiče, ti nikada nećeš imati hit kao tvoj ćale. Ti si jedan dupljak – rekla je Zorica.

– Ne kajem se zbog svojih reči, jer je Zorica sve ono što sam rekao zaslužila. Tek ću otkriti šta si pričala o kolegama – kazao je Mikica.

– Mali ti je ku*čić – dodala je Zorica.


UDARNA VEST.rs (Kurir.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare