FUDBALER I PEVAČICA PROSLAVLJAJU GODIŠNJICU BRAKA U TURSKOJ! Evo koliko je novca Gobelja iskeširao za odmor sa Kaćom Grujić

Marko Gobeljić iznenadio je suprugu putovanjem u luksuzni rizort u Beleku, a na poklon joj je kupio ogrlicu, narukvicu i minđuše od 700 evra.

Marko Gobeljić častio je Kaću Grujić odmorom do 12.500 evra! Fudbaler Crvene Zvezde iznenadio je pevačicu putovanjem u luskuzni rizort u turskom Beleku, gde će proslaviti godišnjicu crkvenog venčanja.  

Porodično

Sportista je pripremio i posebno poklon za pevačicu, a to je nakit jednog poznatog brenda.
– Marko ima pauzu u igranju fudbala, pa je organizovao porodični odmor. Rezervisao je smeštaj, platio ga 12.500 evra i poklonio Kaći vaučer. Ona je odmah javila manedžeru da joj u tom periodu ne zakazuje nastupe, tako da mogu dve nedelje sa ćerkicom Katjom da uživaju na moru – priča izvor za Informer blizak paru.

Naš sagovornik dodaje da je Gobelja još u Srbiji spremio poklon za suprugu:
– Naručio je ogrlicu, narukvicu i minđuše koje je platio 700 evra. Kaća odavno želi nakit jednog brenda,  a nedavno je sa sestrom gledala na internetu šta imaju u ponudi i Marko je to zapazio. Kad joj je poklonio nakit, odmah ga je stavila u sef kako ga slučajno ne bi izgubila.

Kaća Grujić kaže za Informer da je oduševljena poklonima koje je dobila od supruga. 
– Prelepo nam je, uživamo u suncu, moru, plaži, Katji i jednom u drugom. Ovaj odmor nam je bio preko potreban jer smo zbog svakodnevnih poslovnih obaveza jedva uspevali da se vidimo, a kamoli da kvalitetno provedemo zajedničko vreme – poručuje pevačica iz Turske.

Nema vremena

Ona dodaje da je planirala da ugrabi malo vremena za čitanje na plaži, ali da ne stiže zbog jednipoigošinje ćerkice:
– Ambiciozno sam ponela tri romana za čitanje: „Nemoj nikad da se vratiš“ Vesne Dedić , „Azbuka mog života“ Mirjane Bobić Mojsilović i „Ples oko sunca“ Vedrane Rudan, ali sumnjam da ću zbog Katje uspeti da pročitam i jedan. Za svakog roditelja sreća deteta je ispred njegove, a Marko i ja uživamo dok je gledamo koliko joj je lepo. Iz vode ne možemo da je isteramo.

Kaća i Gobelja slave dve godišnjice

Kaća i Marko proslavljaju čak dve godišnjice braka.
– Volim da obeležim svaki bitan datum. Venčala sam se pred matičarkom 30. avgusta 2021. na intimnoj ceremoniji u Novom Sadu. Zatim smo Marko i ja 2. juna naredne godine napravili veliku svadbu i venčanje u crkvi. Slavimo i jedan i drugi datum! – kaže pevačica.   

UDARNA VEST.rs(informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare