Danima je prozivao Jokića, sada je rekao surovu istinu o Nikoli i oduševio javnost

Dva meseca nakon što je vodio žestoku kampanju da MVP titula ne dođe u ruke Nikole Jokića, nekadašnji NBA košarkaš Kendrik Perkins pomalo je i neočekivano stao na stranu srpskog košarkaša!

Perkins je tokom karijere igrao za Oklahomu i Klivlend, trenutno je stručni analitičar za ESPN i NBC Sports, a u emijsiji u emisiji „The Pat McAfee Show“ direktno je kritikovao medijsku kuću u kojoj radi. Ovu prvu.

Na pitanje da li bi Jokić trebalo da bude više zastupljeniji na televiziji, Perkins nije imao dilemu.

– Apsolutno. On je najveštiji centar koji je ikada dodirnuo prokletu košarkašku loptu – rekao je Petu Mekafiju i dodao:

– Ali mi smo krivi. To smo mi mediji, mi na mrežama, ESPN, trebalo bi bolje da radimo na njegovoj promociji i marketingu, trebalo bi da bude više na televiziji. Ne bi trebalo da čekamo finale da bismo cenili Jokića. Moramo da uradimo bolji posao, uključujući i mene, da ga bolje plasiramo. Manje o Lejkersima, Lebronu Džejmsu i Džejsonu Tejtumu, a više o Jokiću.

Podsetimo, Perkins je tokom trke za MVP titulu favorizovao Džoela Embida i često je u javnosti isticao da će Jokić dobiti tu titulu samo zato što je belac. Mada, sam je istakao da Embidu neće „zaboraviti“ to što je svojevremeno pobegao Nikoli sa crte.

UDARNA VEST.rs(Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare