OVO SU SVI ČEKALI! Dejan Dragojević otkrio da li je raskinuo sa Aleks zbog Zvezdana, pa se osvrnuo na odnos sa Anom: Istina je…

Ana Ćurčić javno je otkrila da je pre samog ulaska u “Zadrugu 6′‘ kontaktirala Dejana Dragojojevića, prilikom čega su diskutovali o bliskosti Zvezdana Slavnićai Aleksandre Nikolić. Kako je i sama priznala, oboje su se usaglasili da je njihovo zbližavanje više nego očigledno.

Ovd tvrdnje Nikolićeva je oštro negirala, te je istakla da je njen nekadašnji parner, ne priznaje bilu kakvu prisnost među njima.

Tim povodom se oglasio Dejan Dragojević i potvrdio da se zaista čuo sa Anom pre ulaska, ali je otkrio i detalje raskida sa Aleksandrom.

Istina je samo kod mene. Ko je pratio moja obraćanja na mom “Instagram“ profilu može da zaključi kako istina izgleda. U suštini, postoje razlozi zbog kojih sam raskinuo i na koji način. Počela je borba za prvo mesto. Istina je da smo se Ana i ja čuli stalno. Objašnjavao sam joj kako da se nosi sa svim šta je čeka, ali je sama odlučila da se sa tim bori – rekao je Dejan.

Dejan se osvrnuo i na komentarisanje jednog dela zadrugara, koji su izneli brutalne optužbe na račun Ane.

– Do skoro su sedeli kao mutave plovke, a sad su se uključili. Sve su to mogli i ranije da pričju. Očigledo je da im je cilj da sabotiraju jedni druge – zaključio je Dragojević, prenosi Kurir.


UDARNA VEST.rs ( Kurir.rs/Pink)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare